TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Athina paralizohet nga greva e përgjithshme e transportit publik dhe ajror

Alsat - 13.01.2018

Sindikatat e transportit publik në Athinë kanë bërë thirrje për një grevë 24-orëshe të hënën për të protestuar kundër projektligjit për transportin që pritet të votohet të njëjtën ditë në Parlament.

Athina paralizohet nga greva e përgjithshme e transportit publik dhe ajror

Albeu.com - 13.01.2018

Sindikatat e transportit publik në Athinë kanë bërë thirrje për një grevë 24-orëshe të hënën për të protestuar kundër projektligjit për transportin që pritet të votohet të njëjtën ditë në Parlament.

Greqia paralizohet nga një grevë masive

RTSH - 12.01.2018

Greqia është paralizuar nga një grevë 24 orëshe, që ndikon funksionimin e sektorit publik, por edhe atij privat. Greva, që organizohet nga Konfederata e Përgjithshme Sindikale e Punonjësve Grekë dhe ...

Athina paralizohet nga grevat e përgjithshme e transportit publik dhe ajror

SOT - 13.01.2018

Sindikatat e transportit publik në Athinë kanë vendosur për një grevë 24-orëshe të hënën për të protestuar kundër projektligjit për transportin, që pritet të votohet të njëjtën ditë në Parlament.

Greqia paralizohet nga një grevë masive

Ina - 12.01.2018

Greqia është paralizuar nga një grevë 24 orëshe, që ndikon funksionimin e sektorit publik, por edhe atij privat. Greva, që organizohet nga Konfederata e Përgjithshme Sindikale e Punonjësve Grekë dhe ...