TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ndryshon mosha e daljes në pension për vitin 2018- 2019 për burrat dhe gratë

Java News - 10.08.2018

Të moshuarit që kanë plotësuar moshën e përcaktuar me ligj dhe kenë minimumi 15 vite pune me kontribute mund të përfitojnë pension pleqërie. “Gazeta Shqiptare” publikon sot moshën e daljes në pension ...

Përveç shpërblimeve pensionet do rriten në tre vitet e ardhshme, ja me sa përqind

SOT - 10.08.2018

Për tre vitet e ardhshme qeveria do të vazhdojë politikën e indeksimit të pensioneve.Pensionistët në të gjithë vendin do të përfitojnë çdo vit shtesë pensioni 3 për qind.

Qeveria s’mjaftohet vetëm me shpërblime, ja sa rriten pensionet 3 vitet e ardhshme

Java News - 10.08.2018

Ashtu si edhe këtë vit, edhe për tre vitet e ardhshme, qeveria do të vazhdojë politikën e indeksimit të pensioneve. Pensionistët në të gjithë vendin do të përfitojnë çdo vit shtesë pensioni 3 për ...

Pensionistët jetojnë më gjatë në fshat se në qytet

Gazeta Express - 09.08.2018

Pensionistët e fshatit e gezojnë pensionin më gjatë se ato të ...

Pensionistët jetojnë më gjatë në fshat se në qytet

Medial - 09.08.2018

Pensionistët e fshatit e gezojnë pensionin më gjatë se ato të qytetit. Sipas të dhënave të Insitutit të Sigurimeve Shoqërore gratë pensioniste në fshat e gëzojnë pensionin për 27 vite, ndërsa gratë ...

Kush e gëzon më gjatë pensionin? Rritet jetëgjatësia e shqiptarëve, diferencat fshat-qytet

Java News - 09.08.2018

Pensionistët e fshatit e gezojnë pensionin më gjatë se ato të qytetit. Sipas të dhënave të Insitutit të Sigurimeve Shoqërore gratë pensioniste në fshat e gëzojnë pensionin për 27 vite, ndërsa gratë ...

ISSH publikon shifrat: Pensionistët jetojnë më gjatë në fshat se në qytet

Gazeta Tema - 09.08.2018

Pensionistët e fshatit e gezojnë pensionin më gjatë se ato të qytetit. Sipas të dhënave të Insitutit të Sigurimeve Shoqërore gratë pensioniste në fshat e gëzojnë pensionin për 27 vite, ndërsa gratë ...

Në fshat apo në qytet/ Ja ku jetojnë më gjatë pensionistët

SOT - 09.08.2018

Pensionistët e fshatit e gezojnë pensionin më gjatë se ato të qytetit. Sipas të dhënave të Insitutit të Sigurimeve Shoqërore gratë pensioniste në fshat e gëzojnë pensionin për 27 vite, ndërsa gratë ...

Shifrat zyrtare: Pensionistët jetojnë më gjatë në fshat se në qytet

Mapo - 09.08.2018

Pensionistët e fshatit e gezojnë pensionin më gjatë se ato të qytetit. Sipas të dhënave të Insitutit të Sigurimeve Shoqërore gratë pensioniste në fshat e gëzojnë pensionin për 27 vite, ndërsa gratë ...

Pensionistët ‘fshatarë” jetojnë më gjatë se ata “qytetarë’

LajmiFundit - 09.08.2018

Pensionistët e fshatit e gëzojnë pensionin më gjatë se ato të qytetit. Sipas të dhënave të Institutit të Sigurimeve Shoqërore gratë pensioniste në fshat e gëzojnë pensionin për 27 vite, ndërsa gratë ...

Pensionistët jetojnë më gjatë në fshat

ABC News - 09.08.2018

Pensionistët në fshat jetojnë më gjatë se ata në qytet. Të dhënat janë publikuar nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore. Kush jeton në fshat i gëzohet pensionit.