TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LSDM dhe VMRO nuk i zbulojnë emrat për qeverinë teknike

Tetova Sot - 08.11.2019

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev dhe ai i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickovski nuk shpalosin asnjë detaj në lidhje me emrat për qeverinë e re teknike. Mickovski ka njoftuar se në pjesën e dytë të dhejtorit, ...

LSDM dhe VMRO nuk i zbulojnë emrat për qeverinë teknike

Alb Portali - 08.11.2019

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev dhe ai i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickovski nuk shpalosin asnjë detaj në lidhje me emrat për qeverinë e re teknike. Mickovski ka njoftuar se në pjesën e dytë të dhejtorit, ...

Kush janë emrat që do ta drejtojnë qeverinë teknike?

Ina - 08.11.2019

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev dhe ai i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickovski nuk shpalosin asnjë detaj në lidhje me emrat për qeverinë e re teknike. Mickovski ka njoftuar se në pjesën e dytë të dhejtorit, ...