TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Grubi propozon kontroll për drogë për secilin funksionar që kryen detyrë publike

Telegrafi - 16.05.2019

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaroi se do të nisin nismë për të ashtuquajturin “veting”, përkatësisht kontroll për përdorimin e drogës për secilin deputet apo funksionar i cili kryen detyrë ...

Grubi: BDI përkrahë rifreskimin e ekzekutivit

Antpress - 16.05.2019

BDI është e gatshme që të marrë pjesë dhe të përkrah rifreskimin e radhëve në ekzekutiv, por është kundër përdorimit të termit “fshesë”. Deputeti, Artan Grubi, është kundër përdorimit të termeve të ...

Grubi: Veting të gjithë politikanëve, gjykatësve, prokurorëve

Tetova Sot - 16.05.2019

Deputeti dhe Sekretari Organizativ i Bashkimit Demokratik për Integrim, Artan Grubi, ka paralajmarëruar një iniciativë shumë të guximshme të BDIsë për proces të VETING-ut ose kontrollit të të gjithë ...

Grubi propozon kontroll për drogë për secilin funksionar që kryen detyrë publike

Botasot - 16.05.2019

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaroi se do të nisin nismë për të ashtuquajturin “veting”, përkatësisht kontroll për përdorimin e drogës për secilin deputet apo funksionar i cili kryen detyrë ...

GRUBI: BDI përkrahë rifreskimin e ekzekutivit

Medial - 16.05.2019

BDI është e gatshme që të marrë pjesë dhe të përkrah rifreskimin e radhëve në ekzekutiv, por është kundër përdorimit të termit “fshesë”. Deputeti, Artan Grubi, është kundër përdorimit të termeve të ...

GRUBI: VETING të gjithë politikanëve, gjykatësve e prokurorëve

Medial - 16.05.2019

Deputeti dhe Sekretari Organizativ i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Artan Grubi, ka paralajmarëruar një iniciativë shumë të guximshme të BDI-së për proces të VETING-ut ose kontrollit të të ...

Grubi: Kontroll për drogë për secilin funksionar që kryen detyrë publike

Ina - 16.05.2019

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi gjatë ditës së sotme ka njoftuar se ata do të nisin nismë për të ashtuquajturin “veting”, përkatësisht kontroll për përdorimin e drogës për secilin deputet apo ...

Grubi: BDI përkrahë rifreskimin e ekzekutivit

Ina - 17.05.2019

BDI është e gatshme që të marrë pjesë dhe të përkrah rifreskimin e radhëve në ekzekutiv, por është kundër përdorimit të termit “fshesë”. Deputeti, Artan Grubi, është kundër përdorimit të termeve të ...

GRUBI: VETING të gjithë politikanëve, gjykatësve e prokurorëve

Antpress - 16.05.2019

Deputeti dhe Sekretari Organizativ i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Artan Grubi, ka paralajmarëruar një iniciativë shumë të guximshme të BDI-së për proces të VETING-ut ose kontrollit të të ...

Grubi: Kontroll për dr*ogë për secilin funksionar që kryen detyrë publike

Antpress - 16.05.2019

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi gjatë ditës së sotme ka njoftuar se ata do të nisin nismë për të ashtuquajturin “veting”, përkatësisht kontroll për përdorimin e dr*ogës për secilin deputet apo ...

Grubi: BDI përkrahë rifreskimin e ekzekutivit

Flaka - 17.05.2019

BDI është e gatshme që të marrë pjesë dhe të përkrah rifreskimin e radhëve në ekzekutiv, por është kundër përdorimit të termit “fshesë”. Deputeti, Artan Grubi, është kundër përdorimit të termeve të ...