TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Demaku: Kam vuajtur shumë për ta mësuar Ibrahim Rugovën (Video)

Telegrafi - 12.01.2019

Publicisti dhe shkrimtari Daut Demaku në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala që transmetohet në RTV Dukagjini, ka rrëfyer disa biseda që kishte pasur me ish-presidentin Ibrahim Rugova.

Daut Demaku: Rusia dhe Turqia kanë eliminuar kokat e ndritura të popullit shqiptar (Video)

Telegrafi - 12.01.2019

Publicisti, shkrimtari, dhe njeriu që solli frymën e re të të menduarit e të jetuarit në Kosovë, Daut Demaku ka qenë i ftuari i parë në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala në RTV Dukagjini.

“Kam vuajtur shumë për ta mësuar Ibrahim Rugovën”

Botasot - 13.01.2019

Publicisti dhe shkrimtari Daut Demaku në emisionin “Personale”, ka rrëfyer disa biseda që kishte pasur me ish-presidentin Ibrahim Rugova. Ai ka thënë se vetëm “shpirti i tij” ia di sa ka vuajtur duke ...

Daut Demaku: Rusia dhe Turqia kanë eliminuar kokat e ndritura të popullit shqiptar

Lajm - 12.01.2019

Publicisti, shkrimtari, dhe njeriu që solli frymën e re të të menduarit e të jetuarit në Kosovë, Daut Demaku ka qenë i ftuari i parë në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala në RTV Dukagjini.

Vetëm shpirti im e di sa kam vuajtur ta mësoj Rugovën thotë Demaku

Medial - 13.01.2019

Publicisti dhe shkrimtari Daut Demaku në emisionin “Personale” në RTV Dukagjini, ka rrëfyer disa biseda që kishte pasur me ish-presidentin Ibrahim Rugova.

Daut Demaku: Rusia dhe Turqia kanë eliminuar kokat e ndritura të popullit shqiptar (Video)

Almakos - 12.01.2019

Publicisti, shkrimtari, dhe njeriu që solli frymën e re të të menduarit e të jetuarit në Kosovë, Daut Demaku ka qenë i ftuari i parë në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala në RTV Dukagjini.

Daut Demaku: Rusia dhe Turqia kanë eliminuar kokat e ndritura të popullit shqiptar

Lajmi.net - 12.01.2019

Publicisti, shkrimtari, dhe njeriu që solli frymën e re të të menduarit e të jetuarit në Kosovë, Daut Demaku ka thënë se shqiptarët kanë pasur prej 600 vjetësh egoizëm primitiv, dhe kjo dëshmohet se ...

Demaku: Rusia dhe Turqia kanë eliminuar kokat e ndritura të popullit shqiptar

Botasot - 12.01.2019

Publicisti, shkrimtari, dhe njeriu që solli frymën e re të të menduarit e të jetuarit në Kosovë, Daut Demaku ka qenë i ftuari i parë në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala.