TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jahjaga: Rrugëtimi ynë për shtetin dhe popullin tonë nuk ka mbaruar ende

Telegrafi - 12.06.2019

Në 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës nga NATO-ja dhe aleatët tanë, ish-Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, tha se “ne qëndrojmë të bashkuar dhe mbesim të vendosur për të kultivuar e promovuar ...

Jahjaga: Rrugëtimi ynë për shtetin dhe popullin tonë nuk ka mbaruar ende

Zeri - 12.06.2019

Në 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës nga NATO-ja dhe aleatët tanë, ish-Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, tha se “ne qëndrojmë të bashkuar dhe mbesim të vendosur për të kultivuar e promovuar ...