TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prerja e fotove, mashtrimi më i madh që na u bëhet online

Lajmi.net - 12.06.2019

Filtrat e shumtë për të korrigjuar rrudhat në fytyrë nuk janë asgjë në krahasim me prerjen e fotografive, transmeton lajmi.net. Sido që të jetë, në prapavijë të këtyre fotografive qëndron situatë ...

Prerja e fotove, mashtrimi më i madh online – FOTO

Top Channel - 11.06.2019

Në epokën digjitale të mediave sociale, arti për të pozuar dhe postuar foton perfekte nuk ka qenë kurrë më e rëndësishme. Filtrat e shumtë për të korrigjuar rrudhat në fytyrë nuk janë asgjë para asaj ...

Prerja e fotove, mashtrimi që na bëhet online

Gazeta Express - 12.06.2019

Në epokën digjitale të rrjeteve sociale, arti për të pozuar dhe postuar foton perfekte nuk ka qenë kurrë më i theksuar më parë. Filtrat e shumtë për të korrigjuar rrudhat në fytyrë nuk janë asgjë në ...

Prerja e fotove, mashtrimi më i madh online (Foto)

Telegrafi - 11.06.2019

Në epokën digjitale të mediave sociale, arti për të pozuar dhe postuar foton perfekte nuk ka qenë kurrë më e rëndësishme. Filtrat e shumtë për të korrigjuar rrudhat në fytyrë nuk janë asgjë para asaj ...