TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OSBE/ODIHR me 336 vëzhgues do t’i monitorojë zgjedhjet lokale

Portalb - 13.09.2017

Misioni i OSBE/ODIHR-së e filloi procesin e vëzhgimit të Zgjedhjeve lokale 2017. Zgjedhjet që do të mbahen në 80 komuna dhe në Qytetin e Shkupit më 15 tetor do t’i ndjekin 336 vëzhgues të ...

OSBE fillon misionin vëzhgues, starton me 16 ekspertë

Alb Portali - 13.09.2017

OSBE ODIHR, me ftesë të Ministrisë së Jashtme, sot zyrtarisht ka filluar misionin vëzhgues për zgjedhjet lokale të cilat do të mbahen më 15 tetor. Misioni do të vlerësojnë përputhshmërinë e ...

Lokalet, OSBE/ODIHR do të fillojnë vëzhgimet

Almakos - 13.09.2017

13 September Ekipi i parë prej 16 ekspertëve të OSBE-ODIHR të cilët do t’i vëzhgojnë zgjedhjet lokale mbërriti në Shkup. Shefja e misionit është Odri Glover, e cila paralajmëroi se deri në fund të ...

OSBE/ODIHR fillon procesin e vëzhgimit të zgjedhjeve lokale

Telegrafi - 13.09.2017

Misioni i OSBE/ODIHR ka filluar procesin e vëzhgimit për zgjedhjet lokale, të cilat janë planifikuar për më 15 tetor. Zgjedhjet në 80 komuna dhe në Bashkinë e Shkupit do t’i ndjekin 336 vëzhgues të ...

OSBE/ODIHR me 336 vëzhgues do t’i monitorojë zgjedhjet lokale

Ina - 13.09.2017

Misioni i OSBE/ODIHR-së e filloi procesin e vëzhgimit të Zgjedhjeve lokale 2017. Zgjedhjet që do të mbahen në 80 komuna dhe në Qytetin e Shkupit më 15 tetor do t’i ndjekin 336 vëzhgues të ...

Odri Glover, shefe e re e misionit të OHIDR në Shkup

Zhurnal - 12.09.2017

Odri Glover, shefe e re e misionit të OHIDR në Shkup Shkup, 12 shtator - Misioni i OHIDR që mbikqyr procesin zgjedhor në Maqedoni nga kjo javë është në vend dhe do të mbajë këto ditë pres konferencë ...

OSBE/ODIHR fillon procesin e vëzhgimit të zgjedhjeve lokale

Botasot - 13.09.2017

Misioni i OSBE/ODIHR ka filluar procesin e vëzhgimit për zgjedhjet lokale, të cilat janë planifikuar për më 15 tetor. Zgjedhjet në 80 komuna dhe në Bashkinë e Shkupit do t’i ndjekin 336 vëzhgues të ...

OSBE/ODIHR fillon procesin e vëzhgimit të zgjedhjeve lokale

Lajm - 13.09.2017

Misioni i OSBE/ODIHR ka filluar procesin e vëzhgimit për zgjedhjet lokale, të cilat janë planifikuar për më 15 tetor. Zgjedhjet në 80 komuna dhe në Bashkinë e Shkupit do t’i ndjekin 336 vëzhgues të ...

OSBE/ODIHR fillon procesin e vëzhgimit të zgjedhjeve lokale

Albeu.com - 13.09.2017

Misioni i OSBE/ODIHR ka filluar procesin e vëzhgimit për zgjedhjet lokale, të cilat janë planifikuar për më 15 tetor. Zgjedhjet në 80 komuna dhe në Bashkinë e Shkupit do t’i ndjekin 336 vëzhgues të ...

OSBE/ODIHR me 336 monitorues, gati për zgjedhjet lokale

Almakos - 13.09.2017

Rreth një muaj na ndan nga mbajtja e zgjedhjeve lokale, realizimi me sukses i të cilave është një nga pikat më të rëndësishme të planit 3-6-9. Këto zgjedhje duhet të jenë të drejta, të qeta, ...