TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kosovarja që luftoi në anën e boshnjakëve, dyshohet për krime lufte

Lajmi.net - 20.03.2017

Elfete Veseli është kosovarja që luftoi në anën e boshnjakëve gjatë luftës në Sarajevë. Zvicra është duke e konsideruar seriozisht ekstradimin e saj te autoritetet e Bosnje dhe Hercegovinës, ...

Shqiptarja që dyshohet për krime lufte

Shqipmedia - 20.03.2017

Elfete Veseli është kosovarja që luftoi në anën e boshnjakëve gjatë luftës në Sarajevë. Zvicra është duke e konsideruar seriozisht ekstradimin e saj te autoritetet e Bosnje dhe Hercegovinës, ...

Zvicra do ta ekstradojë kosovaren për krime lufte

Telegrafi - 20.03.2017

Elfete Veseli është kosovarja që luftoi në anën e boshnjakëve gjatë luftës në Sarajevë. Zvicra është duke e konsideruar seriozisht ekstradimin e saj te autoritetet e Bosnje dhe Hercegovinës, ...

Zvicra do ta ekstradojë kosovaren për krime lufte (Foto)

Antpress - 20.03.2017

Elfete Veseli është kosovarja që luftoi në anën e boshnjakëve gjatë luftës në Sarajevë. Zvicra është duke e konsideruar seriozisht ekstradimin e saj te autoritetet e Bosnje dhe Hercegovinës, ...

Elfete Iseni, shqiptarja që luftoi kundër serbëve në Sarajevë akuzohet për krime (Foto)

Lajm - 20.03.2017

Elfete Veseli është kosovarja që luftoi në anën e boshnjakëve gjatë luftës në Sarajevë. Zvicra është duke e konsideruar seriozisht ekstradimin e saj te autoritetet e Bosnje dhe Hercegovinës, ...

Zvicra do ekstradojë të dyshuarën nga Kosova për krime lufte (FOTO LAJM)

Albeu.com - 20.03.2017

Gjatë luftës në Sarajevë, pati edhe një kosovare e cila luftoi në anën e boshnjakëve, e njohur si Elfete Veseli , e cila ndiqet për vrasjen brutale të një djali serb 12 vjeçar Slobodan Stojanoviç, në ...

Elfete Iseni, shqiptarja që luftoi kundër serbëve në Sarajevë (Foto)

Ina - 20.03.2017

Elfete Veseli është kosovarja që luftoi në anën e boshnjakëve gjatë luftës në Sarajevë. Zvicra është duke e konsideruar seriozisht ekstradimin e saj te autoritetet e Bosnje dhe Hercegovinës, ...

Zvicra do ta ekstradojë shqiptaren nga Kosova e dyshuar për krime lufte

Botasot - 20.03.2017

Elfete Veseli është shqiptarja nga Kosova që luftoi në anën e boshnjakëve gjatë luftës në Sarajevë. Zvicra është duke e konsideruar seriozisht ekstradimin e saj te autoritetet e Bosnje dhe ...

FOTO/Historia e kosovares që luftoi kundër serbëve, por që akuzohet për krime lufte

Java News - 20.03.2017

Elfete Veseli është kosovarja që luftoi në anën e boshnjakëve gjatë luftës në Sarajevë. Zvicra është duke e konsideruar seriozisht ekstradimin e saj te autoritetet e Bosnje dhe Hercegovinës, ...