TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BE përgatit dokumentin, kërkon të rrisë ndikimin në botë në 5 vitet e ardhshme

Top Channel - 12.06.2019

Në një dokument prej 5 faqesh që do të paraqitet javën e ardhshme në samit, Bashkimi Evropian ka shpalosur strategjinë për të rritur ndikimin në botë në 5 vitet e ardhshme dhe të luajë rol në ...

BE gati planet për fuqizimin e rolit të saj në botë

DW - 11.06.2019

Bashkimi Europian kërkon të rrisë ndikimin e tij në botë në 5 vitet e ardhshme e të luajë rolin e tij në formimin e të ardhmes globale. Kjo del nga strategjia e unionit deri në vitin 2024.

Kriza politike sa vjen e merr shtrirje/ BE bën gati dokumentin, mësohet se për çfarë bëhet fjalë

SOT - 12.06.2019

Në një dokument prej 5 faqesh që do të paraqitet javën e ardhshme në samit, Bashkimi Evropian ka shpalosur strategjinë për të rritur ndikimin në botë në 5 vitet e ardhshme dhe të luajë rol në ...

BE gati planet për fuqizimin e rolit të saj në botë

Gazeta Tema - 11.06.2019

Bashkimi Europian kërkon të rrisë ndikimin e tij në botë në 5 vitet e ardhshme e të luajë rolin e tij në formimin e të ardhmes globale. Kjo del nga strategjia e unionit deri në vitin 2024.

BE përgatit dokumentin, kërkon të rrisë ndikimin në botë në 5 vitet e ardhshme

Portalb - 12.06.2019

Sa i përket anëtarësimit të shteteve të tjera, në dokument thuhet se dera do të mbetet e hapur. Në mbrojtjen e klimës, pavarësisht protestave të të rinjve dhe debateve në fushatën zgjedhore ...

BE gati planet për fuqizimin e rolit të saj në botë

Flaka - 11.06.2019

Bashkimi Europian kërkon të rrisë ndikimin e tij në botë në 5 vitet e ardhshme e të luajë rolin e tij në formimin e të ardhmes globale. Kjo del nga strategjia e unionit deri në vitin 2024.

BE’ja përgatit dokumentin, kërkon të rrisë ndikimin në botë në 5 vitet e ardhshme

Gazeta Express - 12.06.2019

Në një dokument prej 5 faqesh që do të paraqitet javën e ardhshme në samit, Bashkimi Evropian ka shpalosur strategjinë për të rritur ndikimin në botë në 5 vitet e ardhshme dhe të luajë rol në ...

Dokumenti/ BE bën gati planet, si do fuqizohet roli i saj në botë

Mapo - 12.06.2019

Bashkimi Europian kërkon të rrisë ndikimin e tij në botë në 5 vitet e ardhshme e të luajë rolin e tij në formimin e të ardhmes globale. Kjo del nga strategjia e unionit deri në vitin 2024.

Dokumenti strategjik i BE-së, plane si do fuqizohet roli i saj në botë

Java News - 12.06.2019

Bashkimi Europian kërkon të rrisë ndikimin e tij në botë në 5 vitet e ardhshme e të luajë rolin e tij në formimin e të ardhmes globale. Kjo del nga strategjia e unionit deri në vitin 2024.

BE bën gati planet, si do të fuqizohet roli i saj në botë

Zeri - 12.06.2019

Bashkimi Evropian kërkon të rrisë ndikimin e tij në botë në 5 vitet e ardhshme e të luajë rolin e tij në formimin e të ardhmes globale. Kjo del nga strategjia e unionit deri në vitin 2024.

Dokumenti – BE bën gati planet, si do të fuqizohet roli i saj në botë

Gazeta Express - 12.06.2019

Bashkimi Evropian kërkon të rrisë ndikimin e tij në botë në 5 vitet e ardhshme e të luajë rolin e tij në formimin e të ardhmes globale. Kjo del nga strategjia e unionit deri në vitin 2024.