TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Irfan Buçi nga Tetova: ”Bashkë jemi më të fortë”

Tetova Sot - 08.11.2019

Zv/drejtori i doganava Buçi bashkë me kolegët e tij doganier ka pasur takim në selinë e BDI-së në Tetovë me me sekretarin Artan Grubi, kryetarin e sapozgjedhur të degës së Tetovës, Florim Besimi, ...

Grubi: Bashkë jemi më të fortë

Ina - 08.11.2019

Artan Grubi Sot hapëm dyert e selisë për kolegët doganier nga Tetova në takim të përbashkët me sekretarin, kryetarin e sapozgjedhur të degës së Tetovës, Florim Besimi, Ministrin Hisen Xhemaili dhe ...