TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shumica e europianëve parashikojnë se BE do të marrë fund brenda 20 viteve

Top Channel - 16.05.2019

Më shumë se gjysma e evropianëve besojnë se BE do të marrë fund brenda një brezi, pavarësisht mbështetjes për bllokun. Në Francë, Gjermani, Belgjikë, Itali, Holandë, Austri, Sllovaki, Rumani, Greqi, ...

Shumica e europianëve parashikojnë se BE do të marrë fund brenda 20 viteve

Botasot - 16.05.2019

Më shumë se gjysma e evropianëve besojnë se BE do të marrë fund brenda një brezi, pavarësisht mbështetjes për bllokun. Në Francë, Gjermani, Belgjikë, Itali, Holandë, Austri, Sllovaki, Rumani, Greqi, ...

SONDAZHI: Shumica e europianëve parashikojnë se BE do të marrë fund brenda 20 viteve

Gazeta Tema - 16.05.2019

Në Francë, Gjermani, Belgjikë, Itali, Holandë, Austri, Sllovaki, Rumani, Greqi, Republikë Çeke dhe Poloni, shumica e njerëzve të anketuar mendonin se shpërbërja e BE ishte një “mundësi reale” në ...