TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MAC partia e re e jelekverdhëve

Alsat - 11.02.2019

Një parti e re po lind në Francë nga jelekverdhët, sipas medias vendase. Hayk Shahinyan njoftoi në faqen e internetit ”Putsch Media” krijimin e këtij formacioni të ri politik të quajtur ‘’Lëvizja ...

Në rrënjët e zemërimit

Bota.al - 11.02.2019

Pa një program koherent dhe një zë të përbashkët, jelekverdhët nuk përfaqësojnë një alternativë të vërtetë politike. Ama disa prej problemeve që ngrenë meritojnë përgjigje Marc-Olivier Padis ...

MAC partia e re e jelekverdhëve në Francë

Flaka - 11.02.2019

Një parti e re po lind në Francë nga jelekverdhët, sipas medias vendase. Hayk Shahinyan njoftoi në faqen e internetit ”Putsch Media” krijimin e këtij formacioni të ri politik të quajtur ‘’Lëvizja ...

ANALIZA: Në rrënjët e zemërimit francez: Midis qytetit dhe provincës

Gazeta Tema - 11.02.2019

Pa një program koherent dhe një zë të përbashkët, jelekverdhët nuk përfaqësojnë një alternativë të vërtetë politike. Ama disa prej problemeve që ngrenë meritojnë përgjigje.

Krijohet MAC, partia e re e jelekverdhëve

Java News - 11.02.2019

Një parti e re po lind në Francë nga jelekverdhët, sipas medias vendase. Hayk Shahinyan njoftoi në faqen e internetit ”Putsch Media” krijimin e këtij formacioni të ri politik të quajtur ‘’Lëvizja ...

Në rrënjët e zemërimit

Medial - 12.02.2019

Francezët janë mësuar me lëvizjet e mëdha që shfaqen papritmas me barrikada, manifesime nëpër sheshe, dhuna e akte vandale dhe e detyrojnë pushtetin të bëjë prapakthehu lidhur me masa jopopullore.

Një parti e re po lind në Francë nga… “Jelekverdhët”

Gazeta Tema - 11.02.2019

Një parti e re po lind në Francë nga jelekverdhët, sipas medias vendase, raporton ata. Hayk Shahinyan njoftoi në faqen e internetit ”Putsch Media” krijimin e këtij formacioni të ri politik të quajtur ...

Në rrënjët e zemërimit

Botasot - 12.02.2019

Francezët janë mësuar me lëvizjet e mëdha që shfaqen papritmas me barrikada, manifesime nëpër sheshe, dhuna e akte vandale dhe e detyrojnë pushtetin të bëjë prapakthehu lidhur me masa jopopullore.