TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shkëndija mëson kundërshtarët në miqësoret e Turqisë

InfoSport - 12.01.2019

Shkëndija e Tetovës ka mbyllur javën e parë të përgatitjeve dimërore dhe stafi teknik gradualisht zmadhon intensitetin dhe ngarkesën në seancat stërvitore.

Shkëndija shpalos orarin e ndeshjeve miqësore

Alsat - 12.01.2019

Shkëndija e Tetovës ka mbyllur javën e parë të përgatitjeve dimërore, ndërsa të mërkurën (16 janar) në qendrën sportive në Tetovë do të kenë testin e parë me Renovën, ndërsa më 20 janar poashtu në ...

Shkëndija shpalos orarin e ndeshjeve miqësore

Tetova Sot - 12.01.2019

Shkëndija e Tetovës ka mbyllur javën e parë të përgatitjeve dimërore, ndërsa të mërkurën (16 janar) në qendrën sportive në Tetovë do të kenë testin e parë me Renovën, ndërsa më 20 janar poashtu në ...