TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Trupi dërgon sinjale: Gjashtë shenja të cilat na paralajmërojnë që menjëherë duhet ta ndryshojmë ushqimin!

Telegrafi - 16.04.2019

Problemet shëndetësore dhe dhembjet janë tregues që organizmi ynë mundohet dhe që i është e nevojshme ndihma Ekzistojnë shenja të cilat tregojnë qartë që nuk ushqeheni drejt dhe që mund t’ju kushtojë ...

Gjashtë shenja të cilat na paralajmërojnë që menjëherë duhet ta ndryshojmë ushqimin!

Almakos - 16.04.2019

Ekzistojnë shenja të cilat tregojnë qartë që nuk ushqeheni drejt dhe që mund t’ju kushtojë shtrenjtë nëse nuk i ndryshoni shprehitë, transmeton Telegrafi.

6 shenja që tregojnë duhet të ndryshoni ushqimin

Botasot - 16.04.2019

Problemet shëndetësore dhe dhembjet janë tregues që organizmi ynë mundohet dhe që i është e nevojshme ndihma. Ekzistojnë shenja të cilat tregojnë qartë që nuk ushqeheni drejt dhe që mund t’ju ...

6 shenja që tregojnë duhet të ndryshoni ushqimin

SOT - 17.04.2019

Problemet shëndetësore dhe dhembjet janë tregues që organizmi ynë mundohet dhe që i është e nevojshme ndihma. Ekzistojnë shenja të cilat tregojnë qartë që nuk ushqeheni drejt dhe që mund t’ju ...