TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ahmetaj: Qeveria nuk ndërhyn në kursin e këmbimit

ABC News - 16.05.2018

Forcimi i lekut dhe zhvlerësimi i euros muajt e fundit, sipas ministrit të Financave, Arben Ahmetaj, ka ardhur për shkak të forcimit të ekonomisë. Në një konferencë për shtyp, Ahmetaj gjithashtu ...

Qeveria do ulë taksat, Ahmetaj: Përfitojnë mbi 10 mijë biznese

Mapo - 16.05.2018

Qeveria do të ulë me tre herë tatim-fitimin për më shumë se 10 mijë biznese. Ministri i Financave, Arben Ahmetaj bëri publike paketën e re fiskale, e cila ndonëse miratohet në qershor do të hyjë në ...

Ahmetaj: 5 % tatim fitimi për bizneset deri në 14 milionë lekë xhiro vjetore

RTSH - 16.05.2018

Nga janari i vitit 2019, bizneset me xhiro deri në 14 milionë lekë në vit do të paguajnë 5% tatim mbi fitimin nga 15% që paguajnë aktualisht. “Kemi gati draftin e tatim fitimit.

Ministri Ahmetaj: Nga 1 janari, pragu i tatim fitimit bëhet 14 mln lekë, ja kush përfiton

BalkanWeb - 16.05.2018

TIRANE- Ekonomia shqiptare arriti rritjen më të madhe në 10 vjet, me 3.84% dhe pritet që të vazhdojnë me këto ritme, tha ministri i Financave, Arben Ahmetaj, në një konferencë për mediat.

Ulet tatim-fitimi nga 15% në 5% për 10 800 biznese, pragu i tatim fitimit bëhet 14 milionë lekë

Java News - 16.05.2018

Nga 1 janari i vitit të ardhshëm, pragu që ndan bizneset e vogla nga i madhi do të rritet në 14 milionë lekë, nga 8 milionë lekë që është sot. Kjo do të sjellë automatikisht ulje të tatim fitimit nga ...