TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BMW 4 Series, super seria e radhës nga gjiganti BMW

Gazeta Express - 12.02.2019

Modeli me mundësi të hapjes së pjesës së sipërme, ka pasur një tavan të ...

BMW 4 Series me tavan të hapur, shfaqet duke u testuar në mot të ftohtë (Foto)

Almakos - 10.02.2019

Modeli me mundësi të hapjes së pjesës së sipërme, ka pasur një tavan të butë Bora dhe të ftohtit, nuk duket si ambienti i përkryer për një makinë me tavan me mundësi të hapjes, por duket se kjo nuk i ...

BMW 4 Series me tavan të hapur, shfaqet duke u testuar në mot të ftohtë (Foto)

Telegrafi - 10.02.2019

Modeli me mundësi të hapjes së pjesës së sipërme, ka pasur një tavan të butë Bora dhe të ftohtit, nuk duket si ambienti i përkryer për një makinë me tavan me mundësi të hapjes, por duket se kjo nuk i ...

BMW 4 Series shfaqet duke u testuar në mot të ftohtë

LajmiFundit - 10.02.2019

Modeli me mundësi të hapjes së pjesës së sipërme, ka pasur një tavan të butë. Bora dhe të ftohtit, nuk duket si ambienti i përkryer për një makinë me tavan me mundësi të hapjes, por duket se kjo nuk ...

BMW 4 Series me tavan të hapur, shfaqet duke u testuar në mot të ftohtë (Foto)

Zhurnal - 11.02.2019

Modeli me mundësi të hapjes së pjesës së sipërme, ka pasur një tavan të butë Bora dhe të ftohtit, nuk duket si ambienti i përkryer për një makinë me tavan me mundësi të hapjes, por duket se kjo nuk i ...

BMW 4 Series, super seria e radhës nga gjiganti BMW

Botasot - 12.02.2019

Modeli me mundësi të hapjes së pjesës së sipërme, ka pasur një tavan të butë Bora dhe të ftohtit, nuk duket si ambienti i përkryer për një makinë me tavan me mundësi të hapjes, por duket se kjo nuk i ...