TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dëshmojnë dy të akuzuarit në rastin “Monstra”, seanca e radhës më 23 maj

Telegrafi - 16.05.2018

Më shumë se pesë orë ka zgjatur seanca e sotme për rastin “Monstra”, ku dëshmuan të akuzuarit Agim Ismailoviq dhe Fejzi Aziri. Fejzi Aziri në gjykatë është sjellur nga burgu i Shtipit, ku po vuan ...

Fejzi Aziri: Kryesisht kam biseduar me zyrtarë të BDI-së dhe me vet Ali Ahmetin

Lajm - 16.05.2018

I akuzuari Fejzi Aziri po shpjegon komunikimin e tij me të akuzuarin Alil Demiri i cili është në arrati në Kosovë. Më datë 26 kur sipas akuzës Aziri ka organizuar arratisjen e Demiri dhe ...

“Monstra”, Agim Ismailoviq tregoi vendin ku gjendet vëllai i arratisur, Fejzi Aziri akuzoi policinë për montim

Portalb - 16.05.2018

Në Gjykatën Penale sot ka vazhduar rigjykimi për rastin “Monstra”. Në bankën e të akuzuarve janë ulur Agim Ismailoviq, Fejzi Aziri, Haki Aziri dhe Sami Luta, ndërkaq me kërkesë të Prokurorisë ...

Seanca për rastin “Monstra”, Fetai i bëri të qajnë familjarët e viktimave

Flaka - 16.05.2018

Në Gjykatën Penale sot filloi seanca për lëndën “Monstra” gjegjësisht vrasjen e pesëfishtë afër liqenit të Smillkovës më 12 prill të vitit 2012. Gjykimi për “Monstrën” fillon nga fillimi sepse lëndën ...

“Monstra”, ja dëshmia e Ismailoviqit

Ina - 16.05.2018

I akuzuari Agim Ismailoviq i cili po merret në pyetje nga gjykata dhe prokurorja Fatime Fetai, tregonte se si e kanë arrestuar. Ismailoviq mohon të ketë patur çfarëdo lidhje me rastin.

Fatime Fetau: Për “Monstrën” do të dalin dëshmi të papara deri më tani

Lajm - 16.05.2018

Gjykatësi Ognen Stavrev si kryetar i këshillit dhe kolegu i tij Osman Shabani e filluan gjykimin e përsëritur në Gjykatën penale për rastin “Monstra”.

Seanca për lëndët "Monstra", "Tarifa" , "Treqind" dhe "Lëndina"

Idividi - 16.05.2018

Shkup, 16 maj 2018 (MIA) - Seanca të reja për lëndët e Prokurorisë Publike Speciale, "Monstra", "Tarifa", "Treqind", dhe "Lëndina" sot janë caktuar në Gjykatën Penale.

Fatime Fetai paralajmërim “bombë” për rastin “Monstra”

Ina - 16.05.2018

Sot në Gjykatën Penale duhet të mbahet ka filluar seanca gjyqësore për rastin “Monstra” kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë tek liqeni i Smillkovës në Shkup me 12 prill të vitit 2012.

Prokurorja Fatime Fetai paralajmëroi dëshmi të reja për rastin “Monstra”

Portalb - 16.05.2018

Prokurorja speciale Fatime Fetai në seancën e sotme të rastit “Monstra” paralajmëroi dëshmi të reja për rastin të cilat do të nxirren gjatë procedurës.

Për shkaqe teknike anulohet gjykimi për rastin “Monstra”

Alsat - 05.07.2018

Seanca e radhës për rastin “Monstra” që duhej të zhvillohej sot u anulua për shkaqe teknike. Në këtë seancë duhej të dëgjohej dëshmitari i fshehur i koduar me shifrën E1, por nga Gjykata Penale ...

“Monstra”, Fatime Fetai paralajmëroi dëshmi të reja

Tetova Sot - 16.05.2018

Rigjykimi për rastin Monstra filloi me fjalët hyrëse të Prokurorisë Speciale Publike e cila përfaqëson akuzën në këtë lëndë. Prokurorja Fatime Fetai në leximin e akuzës së parë paralajmëroi dëshmi ...

Fatime Fetai paralajmërim “bombë” për rastin “Monstra”

Tetova Sot - 16.05.2018

Sot në Gjykatën Penale duhet të mbahet ka filluar seanca gjyqësore për rastin “Monstra” kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë tek liqeni i Smillkovës në Shkup me 12 prill të vitit 2012.

Vazhdon gjykimi për rastin “Monstra”

Alb Portali - 16.05.2018

Sot në Gjykatën Penale duhet të mbahet seancë gjyqësore për rastin “Monstra” kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë tek liqeni i Smillkovës në Shkup me 12 prill të vitit 2012.

“Monstra”, Fatime Fetai paralajmëroi dëshmi të reja

Alsat - 16.05.2018

Rigjykimi për rastin Monstra filloi me fjalët hyrëse të Prokurorisë Speciale Publike e cila përfaqëson akuzën në këtë lëndë. Prokurorja Fatime Fetai në leximin e akuzës së parë paralajmëroi dëshmi ...

“Monstra”, dëshmon Agim Ismailoviqi

Zhurnal - 16.05.2018

“Monstra”, dëshmon Agim Ismailoviqi Shkup, 16 maj - Në Gjykatën Penale sot ka vazhduar rigjykimi për rastin “Monstra”. Në bankën e të akuzuarve janë ulur Agim Ismailoviq, Fejzi Aziri, Haki Aziri dhe ...

Vazhdon gjykimi për rastin “Monstra”

Tetova Sot - parë: 7 orë

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të vazhdojë gjykimi për rastet e PSP-së “Monstra”. Rasti “Monstra” i cili ka të bëjë me vrasjen e pesëfishtë në Liqenin e Smillkovës më 12 prill të vitit 2012, ...

“Monstra”, Fatime Fetai paralajmëroi dëshmi të reja

Alb Portali - 16.05.2018

Rigjykimi për rastin Monstra filloi me fjalët hyrëse të Prokurorisë Speciale Publike e cila përfaqëson akuzën në këtë lëndë. Prokurorja Fatime Fetai në leximin e akuzës së parë paralajmëroi dëshmi ...

Fatime Fetai paralajmërim “bombë” për rastin “Monstra”

Antpress - 16.05.2018

Fatime Fetai paralajmërim “bombë” për rastin “Monstra” Sot në Gjykatën Penale duhet të mbahet ka filluar seanca gjyqësore për rastin “Monstra” kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë tek liqeni ...

“Monstra”, dëshmon Agim Ismailoviqi

Alsat - 16.05.2018

Në Gjykatën Penale sot ka vazhduar rigjykimi për rastin “Monstra”. Në bankën e të akuzuarve janë ulur Agim Ismailoviq, Fejzi Aziri, Haki Aziri dhe Sami Luta, ndërkaq me kërkesë të Prokurorisë ...