TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rasti “Monstra”, VMRO kundërshton rigjykimin, akuzon gjykatën

Flaka - 13.02.2018

Dje në Gjykatën Penale në Shkup pas pothuajse gjashtë viteve nga arrestimet për vrasjen e pesëfishtë tek Liqeni i Smillkovcës filloi procesi i rigjykimit për rastin “Monstra”.

“Monstra”, VMRO-ja kundërshton rigjykimin

Zhurnal - 13.02.2018

“Monstra”, VMRO-ja kundërshton rigjykimin Shkup, 13 shkurt - VMRO-DPMNE-ja kritikon ashpër fillimin e rigjykimit të rastit “Monstra”. Sipas partisë së Hristijan Mickoskit, të akuzuarit në këtë rast ...

Bilalli: PSP-ja të merret me rastin “Monstra”

Alsat - 13.02.2018

Prokuroria Speciale Publike (PSP) do të mbaj duart larg përfaqësimit të aktakuzës në rastin “Monstra” deri sa nuk miratohen ndryshimet në Ligjin për dëshmitarët e mbrojtur.

“Monstra”, VMRO-ja kundërshton rigjykimin

Alsat - 13.02.2018

VMRO-DPMNE-ja kritikon ashpër fillimin e rigjykimit të rastit “Monstra”. Sipas partisë së Hristijan Mickoskit, të akuzuarit në këtë rast kanë besimin e plotë nga gjyqi se nuk do ta përsërisin veprën ...

“Bombat” për rastin “Monstra”, Prokuroria Themelore ende nuk ka kërkuar materiale nga Prokuroria Speciale

Portalb - 13.02.2018

“Lënda “Monstra” është në fazë parahetimore. Tani për tani nuk ka asgjë të re të cilën do ta kishim ndarë me opinionin”, kjo është përgjigja e shkurtër e Prokurorisë Speciale Publike për Portalb.mk , ...

Bilalli: PSP-ja të merret me rastin “Monstra”

Almakos - 13.02.2018

Prokuroria Speciale Publike (PSP) do të mbaj duart larg përfaqësimit të aktakuzës në rastin “Monstra” deri sa nuk miratohen ndryshimet në Ligjin për dëshmitarët e mbrojtur.

"Monstra", VMRO-ja kundërshton rigjykimin

Albeu.com - 13.02.2018

VMRO-DPMNE-ja kritikon ashpër fillimin e rigjykimit të rastit " Monstra ". Sipas partisë së Hristijan Mickoskit, të akuzuarit në këtë rast kanë besimin e plotë nga gjyqi se nuk do ta përsërisin ...

“Monstra” nis nga fillimi, mbetët akuza për terrorizëm

Alsat - 12.02.2018

Filloi rigjykimi për rastin “Monstra”. Palët u pajtuan që procedura gjyqësore të vijojë në mungesë të dy të akuzuarve Alil Demiri dhe Afrim Ismailoviq.

“Monstra”, seanca e radhës më 14 mars: Shqyrtohet mundësia që lëndën ta marrë Prokuroria Speciale

Portalb - 12.02.2018

Për shkak se përfaqësuesi i Prokurorisë Themelore Publike, Naum Panovski, nuk e ka poseduar akuzën për të akuzuarin Sami Luta, është anuluar rigjykimi i rastit “Monstra” për më 14 mars, raporton ...

Rigjykimi i rastit “Monstra” me avazin e vjetër (VIDEO)

Almakos - 12.02.2018

Procesin e rygjikimt të rastin Monstra për vrasjen e pesfishtë në liqenin e Smillkovces, për të cilën ngarkohen pesë persona, prokurori Naum Paunovski e filloi me akuzën e vjetër të cilën e ka ...

Rigjykimi për rastin “Monstra” shtihet për me 14 mars

Flaka - 12.02.2018

Rigjykimi për rastin “Monstra” kundër të akzuarve për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës në Shkup më 12 prill të vitit 2012, do të vazhdojë më 14 mars.

“Monstra”, gjykimi shtyhet për më 14 mars

Telegrafi - 12.02.2018

Në rigjykimin për rastin “Monstra” që filloi sot në Gjykatën Penale, paditësi i sapoemëruar Naum Panovski nuk kishte kohë për rrishikimin e rastit, pasiqë në gjykatë lexoi vetëm një nga dy akuzat për ...

Prokuroria mbetet në akuzën fillestare për "Monstrën"

Zhurnal - 12.02.2018

Prokuroria mbetet në akuzën fillestare për "Monstrën" Shkup, 12 shkurt - Në Gjykatën Penale në Shkup, sot filloi gjykimi i sërishëm për rastin "Monstra" kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë ...

Ka filluar gjykimi për rastin “Monstra”, priten detajet më të reja

Telegrafi - 12.02.2018

Ka filluar, nga e para, gjykimi për të akuzuarit në rastin “Monstra” Që ka të bëjë me vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smilkovës, afër Shkupit. Sami Luta, Agim Ismailoviq, Haki Aziri dhe Fejzi Aziri ...

Prokurori i rastit “Kumanova”, do të jetë edhe në rastin “Monstra”

Flaka - 12.02.2018

Në Gjykatën Themelore Shkupi 1 ka filluar sot nga fillimi gjykimi për lëndën e rastit “Monstra”. Prokuror i rastit në këtë lëndë i cili do ta përfaqëson akuzën tani do të jetë Naum Paunovski, i ...

Rasti “Monstra” nesër nisë nga e para, a do të zbardhjet e vërteta ?

Flaka - 11.02.2018

Nesër në Gjykatën Penale në Shkup në bankën e të akuzuarve do të ulen të akuzuarit e rastit “Monstra”. Ato që nga fillimi gjykohen për vrasjen e pasëfishtë që ka ndodhur me 12 prill të vitit 2012 te ...

Bilalli: PSP-ja të merret me rastin “Monstra”

Zhurnal - 13.02.2018

Bilalli: PSP-ja të merret me rastin “Monstra” Shkup, 13 shkurt - Prokuroria Speciale Publike (PSP) do të mbaj duart larg përfaqësimit të aktakuzës në rastin “Monstra” deri sa nuk miratohen ndryshimet ...

“Monstra” nis nga fillimi, mbetet akuza për terrorizëm

Lajm - 12.02.2018

Filloi rigjykimi për rastin “Monstra”. Palët u pajtuan që procedura gjyqësore të vijojë në mungesë të dy të akuzuarve Alil Demiri dhe Afrim Ismailoviq.

Fillimi i ri për rastin "Monstra" do të vazhdojë më 14 mars

Idividi - 12.02.2018

Shkup, 12 shkurt 2018 (MIA) - Rigjykimi për rastin "Monstra" kundër të akzuarve për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës në Shkup më 12 prill të vitit 2012, do të vazhdojë më 14 mars.

"Monstra", gjykimi shtyhet për më 14 mars

Albeu.com - 12.02.2018

Në rigjykimin për rastin “ Monstra ” që filloi sot në Gjykatën Penale, paditësi i sapoemëruar Naum Panovski nuk kishte kohë për rrishikimin e rastit, pasiqë në gjykatë lexoi vetëm një nga dy akuzat ...

Filloi nga fillimi gjykimi për rastin “Monstra”

Alsat - 12.02.2018

Në Gjykatën Penale në Shkup, fillon sot gjykimi për rastin “Monstra” kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smilkovës në Shkup më 12 prill të vitit 2012.

Maqedoni, fillon gjykimi për rastin “Monstra”

Lajmi.net - 12.02.2018

Ka filluar, nga e para, gjykimi për të akuzuarit në rastin “Monstra” Që ka të bëjë me vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smilkovës, afër Shkupit. Sami Luta, Agim Ismailoviq, Haki Aziri dhe Fejzi Aziri ...

“Monstra” rifillon nga e para, a do të zbardhen monstrat e vërtetë?!

Ina - 12.02.2018

Në Gjykatën Penale në Shkup sot sërish nis nga e para procesi gjyqësor për rastin “Monstra”, ku në bankën e të akuzuarve do të ulen të akuzuarit që u dënuan me burg të përjetshëm, në një proces që ...

Bilalli: PSP-ja të merret me rastin “Monstra”

Flaka - 13.02.2018

Prokuroria Speciale Publike (PSP) do të mbaj duart larg përfaqësimit të aktakuzës në rastin “Monstra” deri sa nuk miratohen ndryshimet në Ligjin për dëshmitarët e mbrojtur.

“Monstra” nis nga fillimi, mbetet akuza për terrorizëm – VIDEO

Shqipmedia - 12.02.2018

Filloi rigjykimi për rastin “Monstra”. Palët u pajtuan që procedura gjyqësore të vijojë në mungesë të dy të akuzuarve Alil Demiri dhe Afrim Ismailoviq.

Gjykimi për rastin Monstra fillon nga fillimi

Almakos - 12.02.2018

Në Gjykatën Penale në Shkup, sot fillon gjykimi i sërishëm për rastin “Monstra” kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smilkovës në Shkup më 12 prill të vitit 2012.

Ka filluar gjykimi për rastin “Monstra”, priten detajet më të reja

Almakos - 12.02.2018

Ka filluar, nga e para, gjykimi për të akuzuarit në rastin “Monstra” Që ka të bëjë me vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smilkovës, afër Shkupit. Sami Luta, Agim Ismailoviq, Haki Aziri dhe Fejzi Aziri ...

Fillon sot nga fillimi gjykimi për rastin “Monstra”

Lajm - 12.02.2018

Në Gjykatën Penale në Shkup, fillon sot gjykimi për rastin “Monstra” kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smilkovës në Shkup më 12 prill të vitit 2012.

Gjykimi për rastin "Monstra" fillon nga fillimi

Idividi - 12.02.2018

Shkup, 12 shkurt 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale në Shkup, sot fillon gjykimi i sërishëm për rastin "Monstra" kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smilkovës në Shkup më 12 prill ...

Në rigjykimin e rastit “Monstra” kërkohet përfshirja e Speciales

Zhurnal - 12.02.2018

Në rigjykimin e rastit “Monstra” kërkohet përfshirja e Speciales Shkup, 12 shkurt - Seanca gjyqësore për rigjykimin e rastit “Monstra” kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë në liqenin ...

Në rigjykimin e rastit “Monstra” kërkohet përfshirja e Speciales

Evropaelire - 12.02.2018

Seanca gjyqësore për rigjykimin e rastit “Monstra” kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë në liqenin Smillkovës, pas vërejtjeve të avokatit mbrojtës është shtyrë për datën 14 mars.

”PSP të përfshihet në rastin ‘Monstra”’

Telegrafi - 12.02.2018

Seanca gjyqësore për rigjykimin e rastit “Monstra” kundër të akuzuarve për vrasjen e pesëfishtë në liqenin Smillkovës, pas vërejtjeve të avokatit mbrojtës është shtyrë për datën 14 mars.