TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tjetër taksë për naftën, i hapet rruga koncesionit të pompave

Top Channel - 09.02.2019

Komisioni i Prokurimeve Publike i ka hapur rrugën koncesionit të shumëpërfolur për “kontrollin e pompave” në stacionet e karburanteve. Përmes një vendimi të beftë, Komisioni i Prokurimeve ka lejuar ...

Hapet rruga për koncesionin e pompave të karburanteve

Botasot - 09.02.2019

Komisioni i Prokurimit Publik i ka hapur rrugë pas 4 muaj pezullimi, zhvillimit të tenderit për dhënien me koncesion të kontrollit të instrumenteve matës në karburante.

Një faturë shtesë si dhuratë për vitin 2019. Koncesioni i pompave merr dritën jeshile

Respublica - 09.02.2019

Komisioni i Prokurimit Publik i ka hapur rrugë konçesionit “Për kontrollin ligjor të instrumentave matëse, nëpërmjet verifikimit të instrumentave shpërndarëse të karburantit dhe gazit të lëngshëm të ...

Komisioni i Prokurimit Publik i hap rrugën koncesionit të pompave të karburantit

Gazeta Tema - 09.02.2019

Katër muaj pas pezullimit, Komisioni i Prokurimit Publik riaktivizoi koncesionin e kontrollit të distributorëve të naftës dhe gazit të lëngshëm, tender i cili kundërshtohet për garën e paracaktuar ...

Shqiptarëve u ngarkohet një taksë e re për naftën

Albeu.com - 09.02.2019

Komisioni i Prokurimeve Publike i ka hapur rrugën koncesionit të shumëpërfolur për “kontrollin e pompave ” në stacionet e karburanteve. Përmes një vendimi të beftë, Komisioni i Prokurimeve ka lejuar ...

Hapet rruga për koncesionin e pompave të karburanteve

Medial - 09.02.2019

Komisioni i Prokurimit Publik i ka hapur rrugë pas 4 muaj pezullimi, zhvillimit të tenderit për dhënien me koncesion të kontrollit të instrumenteve matës në karburante.

Tjetër taksë për naftën, i hapet rruga koncesionit të pompave

Lajmi.net - 09.02.2019

Komisioni i Prokurimeve Publike i ka hapur rrugën koncesionit të shumëpërfolur për “kontrollin e pompave” në stacionet e karburanteve. Përmes një vendimi të beftë, Komisioni i Prokurimeve ka lejuar ...

Pritet të rritet çmimi i naftës, dritë e gjelbër koncesionit të pompave

Java News - 09.02.2019

Komisioni i Prokurimeve Publike i ka hapur rrugën koncesionit të shumëpërfolur për “kontrollin e pompave” në stacionet e karburanteve. Përmes një vendimi të beftë, Komisioni i Prokurimeve ka lejuar ...

Tjetër koncesion? Pompat e naftës në karburante do ti certifikojë privati

LajmiFundit - 09.02.2019

Komisioni i Prokurimeve Publike i ka hapur rrugën koncesionit të shumëpërfolur për “kontrollin e pompave” në stacionet e karburanteve. Përmes një vendimi të beftë, Komisioni i Prokurimeve ka lejuar ...

Qeveria tjetër taksë mbi karburantet

Durres Lajm - 09.02.2019

Komisioni i Prokurimeve Publike i ka hapur rrugën koncesionit të shumëpërfolur për ‘kontrollin e pompave’ në stacionet e karburanteve. Përmes një vendimi të beftë, Komisioni i Prokurimeve ka lejuar ...

Taksë e re për karburantet, Komisioni i Prokurimit Publik i hap dritën jeshile koncesionit të kontrollit të pompave

SOT - 10.02.2019

Komisioni i Prokurimeve Publike i ka hapur rrugën koncesionit të shumëpërfolur për “kontrollin e pompave” në stacionet e karburanteve. Përmes një vendimi të marrë së fundmi, Komisioni i Prokurimeve ...