TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kosnett: SHBA thellësisht të përfshira në procesin e dialogut

Botasot - 16.05.2019

Ambasadori i SHBA në Prishtinë, Philip Kosnett tha sot se Shtetet e Bashkuara janë "thellësisht të përfshira" në procesin e dialogut midis Kosovës dhe Serbisë, i cili zhvillohet me mbështetjen e BE ...

SHBA dënon emërimet e “abuzuesve” në poste të larta në Kosovë

Top Channel - 16.05.2019

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë ka reaguar për emërimet në pozitat e larta shtetërore, të individëve të pakualifikuar, të dënuar për krime lufte dhe të dyshuar për abuzime ...

Qeveria hesht përballë kritikave të Ambasadës Amerikane

Koha.net - 16.05.2019

Qeveria ka zgjedhur t’u përgjigjet me heshtje kritikave të Ambasadës Amerikane për emërimet e të dënuarve për krime lufte, keqpërdoruesve dhe individëve të pakualifikuar, në pozita të larta ...

Kritikat e Ambasadës, Abazi: Paradite në bankën e të akuzuarve, pasdite pazare me buxhetin e shtetit

Botasot - 15.05.2019

E shqetësuar dhe me kritika ndaj veprimeve të Qeverisë për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe personave të dënuar për krime lufte, është shprehur Ambasada Amerikane në ...

Pushteti “i shurdhër” ndaj rekomandimeve të ambasadave

Kosova Live - 15.05.2019

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett dhe ai i Britanisë së Madhe, Ruari O’Conell tash një kohë shprehin shqetësimin e tyre për shkak të hapave të Qeverisë aktuale të ...

SHBA-ja kritikon emërimet e kriminelëve dhe joprofesionistëve në pozitat e larta

Koha.net - 15.05.2019

Emërimi i njerëzve të pakualifikuar dhe të dënuar për krime lufte në pozita të larta ka nxitur reagimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ish gazetari i luftës: Komandantët në Kosovë zhvatën pasurinë dhe rrëmbyen pushtetin si mallkim

Botasot - 14.05.2019

Ambasada Amerikane në Kosovë ka shprehur shqetësimin për veprimin e qeverisë së Kosovës, për emërimin e individëve të pakualifikuar dhe me aktakuza për krime të rënda, përcjell Bota sot.

Emërimet e qeverisë në Kosovë, SHBA: Jo persona të pakualifikuar

BalkanWeb - 14.05.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – ...

SHBA-ja kritikon emërimet e kriminelëve dhe joprofesionistëve në pozitat e larta

Medial - 15.05.2019

Emërimi i njerëzve të pakualifikuar dhe të dënuar për krime lufte në pozita të larta ka nxitur reagimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

SHBA: Qeveria të mos emërojë individë të pakualifikuar në poste të larta në Kosovë

Ina - 15.05.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – ...

SHBA: Qeveria e Kosovës të ndalë emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta

Ina - 15.05.2019

Shtetet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare përfshirë edhe individë të dënuar për ...

Kosovë, SHBA: Qeveria të mos emërojë individë nën aktakuzë aktive për krime të rënda

SOT - 15.05.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbesin thellësisht të shqetësuara nga veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë edhe individë ...

Qeveria "pajtohet" me kritikat e ambasadës së SHBA-së

Evropaelire - 15.05.2019

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, ...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

Botasot - 15.05.2019

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, ...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së ShBA-së

Medial - 15.05.2019

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, ...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

Koha.net - 15.05.2019

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, ...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e Ambasadës së SHBA-së

Telegrafi - 15.05.2019

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe personave të dënuar për krime lufte, ...