TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Janeva: Mijallkov nuk ka qenë traget përgjimi, ai e ka dhënë urdhërin

Flaka - 12.06.2019

Sasho Mijallov, një prej të pandehurve në rastin “Target-Fortesa”, nuk ishte objektivi i përgjimit, por ndërsa ishte drejtor i DSK-së, me urdhër të tij është përgjuar, tha prokurorja speciale Katica ...

Janeva: Mijallkov nuk ka qenë objektiv i përgjimeve, ai ka dhënë urdhër

Telegrafi - 12.06.2019

“Sasho Mijallkov, njëri prej të akuzuarve në rastin “Shënjestra-Fortesa” nuk ka qenë objektiv i përgjimeve por derisa ka qenë drejtor i DSK-së me urdhrin e tij është përgjuar”.

Rasti “Target Fortesa”, Kostovski: Përgjimet u bënë nga DSK

Flaka - 11.06.2019

Gjykimi për rastin “Target dhe fortesa”, për përgjimet masive ilegale të rreth 20 mijë qytetarëve pa urdhër gjyqësor nga ana e DSK-së në vitet 2008 -2015 , vazhdoi me pyetje të kryqëzuara të të ...

Përgjimet, Mijallkovi nuk pranon se “bombat” janë incizuar në DSK

Alsat - 11.06.2019

Sasho Mijallkov, në rolin e të akuzuarit për përgjimin e paligjshëm 10 vjeçar në vend, i bëri pyetje sot dëshmitarit të PSP-së, Zvonko Kostovski. Ai është një nga dy punonjësit e DSK-së që e zbuluan ...

Mijallkovi dyshon se çdokush mund të përgjojë, Kostovski: Vetëm DSK mund ta incizojë zërin e të dyja palëve

Portalb - 11.06.2019

Gjykim për përgjimin e paligjshëm masiv “Target-Fortesa” pas më shumë se një muaj, vazhdoi aty ku kishte mbetur, me pyetje të kryqëzuara nga ish-drejtori të akuzuarit të DSK-së Sasho Mijallkov ndaj ...

MIJALLKOV: Llazarevski dhe Kostovski kanë marrë para për t’i nxjerrë përgjimet

Medial - 11.06.2019

Ish-drejtori i DSK-së, i akuzuari kryesor për përgjimin e paligjshëm të mbi 20 mijë qytetarëve në rastin Target-Fortesa, Sasho Mijallkov pohon se dëshmitarët kryesor, Gjorgji Llazarevski dhe Xvonko ...

Mijallkov nuk përjashton mundësinë përgjimet të kenë ndodhur nga jashtë

Alsat - 11.06.2019

Ish-drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov, në seancën e sotme për përgjimet e paligjshme në rastin e PSP-së, “Target dhe Fortesa”, kanë marrë në pyetje Zonko Kostovskin dhe Gjorgji Lazarevskin të cilët ...

Seanca të reja për lëndët “Target- Fortesa” dhe “Toplik”

Alsat - 11.06.2019

Gjykimi për ndjekjen joligjore të komunikimeve “Target’ Fortesa” të PSP-së duhet të vazhdojë sot me pyetjet e kryqëzuara të dëshmitarit Zvonko Kostovski nga ana e të akuzuarit Sasho Mijallkov dhe me ...

Seanca gjyqësore për rastet “Shënjestra-Fortesa” dhe “Toplik”

Telegrafi - 11.06.2019

Në Gjykatën Penale të Shkupit sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale “Shënjestra-Fortesa” dhe “Toplik”. Gjykimi për rastin “Shënjestra-Fortesa” do të vazhdojë sot me ...

Rasti “Target Fortesa”, Kostovski: Përgjimet u bënë nga DSK

Tetova Sot - 12.06.2019

Gjykimi për rastin “Target dhe fortesa”, për përgjimet masive ilegale të rreth 20 mijë qytetarëve pa urdhër gjyqësor nga ana e DSK-së në vitet 2008 -2015 , vazhdoi me pyetje të kryqëzuara të të ...

Mijallkov nuk e përjashton mundësinë që përgjimet të jenë bërë nga jashtë

Telegrafi - 11.06.2019

Ish-drejtori i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) Sasho Mijallkov, në seancën e sotme për përgjimet e paligjshme në rastin e PSP-së, “Target dhe Fortesa”, kanë marrë në pyetje Zonko ...

Seanca të reja për lëndët “Target- Fortesa” dhe “Toplik”

Gazeta Express - 11.06.2019

Gjykimi për ndjekjen joligjore të komunikimeve “Target’ Fortesa” të PSP-së duhet të vazhdojë sot me pyetjet e kryqëzuara të dëshmitarit Zvonko Kostovski nga ana e të akuzuarit Sasho Mijallkov dhe me ...

Seanca gjyqësore për rastet “Shënjestra-Fortesa” dhe “Toplik”

Zhurnal - 11.06.2019

Shkup, 11 qershor, zhurnal.mk – Në Gjykatën Penale të Shkupit sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale “Shënjestra-Fortesa” dhe “Toplik”.

Mijallkov nuk e përjashton mundësinë që përgjimet të jenë bërë nga jashtë

Zhurnal - 11.06.2019

Shkup, 11 qershor, zhurnal.mk – Ish-drejtori i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) Sasho Mijallkov, në seancën e sotme për përgjimet e paligjshme në rastin e PSP-së, “Target dhe Fortesa”, ...

Seanca të reja për lëndët “Target- Fortesa” dhe “Toplik”

Antpress - 11.06.2019

Gjykimi për ndjekjen joligjore të komunikimeve “Target’ Fortesa” të PSP-së duhet të vazhdojë sot me pyetjet e kryqëzuara të dëshmitarit Zvonko Kostovski nga ana e të akuzuarit Sasho Mijallkov dhe me ...

Seanca gjyqësore për rastet “Shënjestra-Fortesa” dhe “Toplik”

Botasot - 11.06.2019

Në Gjykatën Penale të Shkupit sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale “Shënjestra-Fortesa” dhe “Toplik”. Gjykimi për rastin “Shënjestra-Fortesa” do të vazhdojë sot me ...

Mijallkov nuk e përjashton mundësinë që përgjimet të jenë bërë nga jashtë

Botasot - 11.06.2019

Ish-drejtori i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) Sasho Mijallkov, në seancën e sotme për përgjimet e paligjshme në rastin e PSP-së, “Target dhe Fortesa”, kanë marrë në pyetje Zonko ...

Mijallkov nuk e përjashton mundësinë që përgjimet të jenë bërë nga jashtë

Tetova Sot - 11.06.2019

Ish-drejtori i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) Sasho Mijallkov, në seancën e sotme për përgjimet e paligjshme në rastin e PSP-së, “Target dhe Fortesa”, kanë marrë në pyetje Zonko ...

Mijallkov tani thotë se përgjimet janë bërë nga jashtë

Ina - 11.06.2019

Ish-drejtori i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) Sasho Mijallkov, në seancën e sotme për përgjimet e paligjshme në rastin e PSP-së, “Target dhe Fortesa”, kanë marrë në pyetje Zonko ...

Mijallkov nuk përjashton mundësinë përgjimet të kenë ndodhur nga jashtë

Antpress - 11.06.2019

Ish-drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov, në seancën e sotme për përgjimet e paligjshme në rastin e PSP-së, “Target dhe Fortesa”, kanë marrë në pyetje Zonko Kostovskin dhe Gjorgji Lazarevskin të cilët ...