TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Toyota rekord shitjesh dhe fitimesh

BalkanWeb - 07.11.2019

Fitimi operativ i kompanisë Toyota Motors u rrit me 14,4 %, pra në 662,4 miliardë jen (6,1 miliardë dollarë) nga viti në vit në periudhën korrik-shtator për shkak të shitjeve të shumta në Japoni dhe ...

Toyota rekord shitjesh dhe fitimesh

Lajmi.net - 08.11.2019

Prodhuesi më i madh japonez regjistroi një fitim neto prej 592 miliardë jenësh në tremujor duke u rritur 1,2% në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, ndërsa shitjet u rritën 4,5% në 7,6 trilion ...

Toyota rekord shitjesh dhe fitimesh

Zhurnal - 08.11.2019

Fitimi operativ i kompanisë Toyota Motors u rrit me 14,4 %, pra në 662,4 miliardë jen (6,1 miliardë dollarë) nga viti në vit në periudhën korrik-shtator për shkak të shitjeve të shumta në Japoni dhe ...

Toyota rekord shitjesh dhe fitimesh

Ina - 09.11.2019

Fitimi operativ i kompanisë Toyota Motors u rrit me 14,4 %, pra në 662,4 miliardë jen (6,1 miliardë dollarë) nga viti në vit në periudhën korrik-shtator për shkak të shitjeve të shumta në Japoni dhe ...