TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pas tërmetit, Brahaj: Duhet të kishte një listë të madhe dorëheqjesh

Lajmi.net - 03.12.2019

Nga studio e emisionit “Tempora”, Brahaj deklaroi se sot duhet të kishte një listë të madhe dorëheqjesh, kryesisht nga njerëz që punojnë në drejtoritë lokale. Arianita Brahja: Askush nuk po mban përgjegjësi dhe nuk po artikulon.

Pas tërmetit, Brahaj: Duhet të kishte një listë të madhe dorëheqjesh

Botasot - 03.12.2019

Drejtoresha e Open Date Albania Aranita Brahaj tha se për situatën e krijuar pas tërmetit askush nuk po mban përgjegjësi. Nga studio e emisionit “Tempora”, Brahaj deklaroi se sot duhet të kishte një listë të madhe dorëheqjesh, kryesisht nga njerëz ...