TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Protestë në Skrapar kundër HEC-it, banorët: Projekti na lë pa ujë

Top Channel - 14.08.2019

Banorët e fshatit Backë në Skrapar janë ngritur në protestë kundër ndërtimit të një hec-i. Ndonëse janë ankuar te firma përgjegjëse, bashkia dhe prefektuara, këta banorë nuk kanë gjetur zgjidhje për ...

Protestë në Skrapar kundër HEC-it, banorët: Projekti na lë pa ujë

Botasot - 14.08.2019

Banorët e fshatit Backë në Skrapar janë ngritur në protestë kundër ndërtimit të një hec-i. Ndonëse janë ankuar te firma përgjegjëse, bashkia dhe prefektuara, këta banorë nuk kanë gjetur zgjidhje për ...