TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gjermania i jep Kosovës grant në vlerë prej 8 milionë euro

Portalb - 13.06.2018

Sot është nënshkruar marrëveshja për grantin në vlerë prej 8 milionë euro për “Mënjanimin e ujërave të zeza në Kosovën Jugperëndimore – Faza V” në qytetet e Prizrenit, Pejës dhe Gjakovës dhuruar nga ...

Kosova përfiton nga Gjermania 8 milionë euro për mënjanimin e ujërave të zeza

Lajmi.net - 13.06.2018

Qeveria e Republikës së Kosovës, e përfaqësuar nga Ministria e Financave dhe Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë, e përfaqësuar nga Banka Zhvillimore Gjermane (KfW), sot nënshkruan ...

Banka Gjermane për Zhvillim, marrëveshje me Kosovën për mënjanimin e ujërave të zeza

Koha.net - 13.06.2018

Sot është nënshkruar marrëveshja grant “Mënjanimi i ujërave të zeza në Kosovën Jugperëndimore - FAZA V”. Marrëveshja është nënshkruar nga ministri i Financave Bedri Hamza në emër të Qeverisë së ...

Gjermania jep grant për mënjanimin e ujërave të zeza

Telegrafi - 13.06.2018

Do të mbahet sot ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjes për grantin “Mënjanimi i ujërave të zeza në Kosovën Jugperëndimore – Faza V”. Marrëveshja do të nënshkruhet nga ministri i Financave Bedri ...

Gjermania jep 8 milionë euro grant për projektin e mënjanimit të ujërave të zeza në tri komuna të Kosovës

Telegrafi - 13.06.2018

Qeveria e Kosovës e përfaqësuar nga Ministria e Financave dhe Qeveria e Gjermanisë e përfaqësuar nga Banka Zhvillimore Gjermane (KfW), sot nënshkruan Marrëveshjen Financiare të grantit për projektin ...