TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Llamkos shitet për 6 milionë euro

Telegrafi - 15.04.2019

Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar ...

Sot shitet 'Llamkosi'

Zeri - 15.04.2019

4.8 milionë euro është çmimi minimal për asetet e shoqërisë “Corestel”, fabrika e llamarinës “Llamkos” në Vushtrri, që ka në pronësi rreth 18 hektarë tokë, ndërtesa, linjën e prodhimit, si dhe ...

“Llamkos” shkon në likuidim, punëtorët kërkojnë të mos i ndërrohet destinimi

Telegrafi - 14.04.2019

Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, në mbledhjen e 8 shkurtit kishte nisur procedurën e falimentimit të Ndërmarrjes “Llamkos”, duke e udhëzuar ...

Llamkos shitet për 6 milionë euro

Zeri - 15.04.2019

Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar ...

Sot shitet Llamkosi

Telegrafi - 15.04.2019

4.8 milionë euro është çmimi minimal për asetet e fabrikws “Llamkos” në Vushtrri, që ka në pronësi rreth 18 hektarë tokë, ndërtesa, linjën e prodhimit, si dhe makineri e pajisje.

Llamkos shitet për 6 milionë euro

Botasot - 15.04.2019

Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar ...

Fabrika e Llamkosit shitet për 6 milionë euro përmes ankandit

Gazeta Express - 15.04.2019

Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar ...