TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zaev: Katica Janeva pengesa e vetme për marrëveshjen rreth PSP-së

Zhurnal - 12.07.2019

Shkup, 12 korrik – Zhurnal.mk – Kryeministri Zoran Zaev mbrëmë ishte mysafir në Klan Maqedoni, ku u debatua për shumë çështje që janë aktuale në vend, mes të cilave edhe për PSP-në dhe fatin e saj, ...

Zaev: Çështja e vetme ku jemi bllokuar për PSP-në është Katica Janeva

Telegrafi - 12.07.2019

Qeveria dhe opozita kanë rënë dakord mbi Ligjin për PSP-në dhe çështja e vetme që ende mbetet e pazgjidhur, sipas kryeministrit Zoran Zaev, është se kush do të jetë në krye të prokurorisë.

Zaev: Çështja e vetme ku jemi bllokuar për PSP-në është Katica Janeva

Botasot - 12.07.2019

Qeveria dhe opozita kanë rënë dakord mbi Ligjin për PSP-në dhe çështja e vetme që ende mbetet e pazgjidhur, sipas kryeministrit Zoran Zaev, është se kush do të jetë në krye të prokurorisë.

Zaev: Çështja e vetme ku jemi bllokuar për PSP-në është Katica Janeva

Tetova Sot - 12.07.2019

Qeveria dhe opozita kanë rënë dakord mbi Ligjin për PSP-në dhe çështja e vetme që ende mbetet e pazgjidhur, sipas kryeministrit Zoran Zaev, është se kush do të jetë në krye të prokurorisë.

Zaev: Jemi marë vesh për PSP-në, problem i vetëm Katica Janeva

Gazeta Express - 12.07.2019

Qeveria dhe opozita kanë rënë dakord mbi Ligjin për PSP-në dhe çështja e vetme që ende mbetet e pazgjidhur, sipas kryeministrit Zoran Zaev, është se kush do të jetë në krye të prokurorisë.

Qeveria dhe opozita kanë rënë dakord mbi Ligjin për PSP-në

Flaka - 12.07.2019

Qeveria dhe opozita kanë rënë dakord mbi Ligjin për PSP-në dhe çështja e vetme që ende mbetet e pazgjidhur, sipas kryeministrit Zoran Zaev, është se kush do të jetë në krye të prokurorisë.