TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Osmani: Sot ulemi të barabartë me fuqitë më të mëdha në botë

Alsat - 03.12.2019

Zëvendëskryeministri i vendit Bujar Osmani, në një intervistë për emisionin “Programi 200” nga Londra, tha se dita e sotme është një ditë historike, është një ditë ku gjenerata të tëra politike e kanë pritur këtë ditë.

Osmani: Sot ulemi të barabartë me fuqitë më të mëdha në botë

Flaka - 03.12.2019

Zëvendëskryeministri i vendit Bujar Osmani, në një intervistë për emisionin “Programi 200” nga Londra, tha se dita e sotme është një ditë historike, është një ditë ku gjenerata të tëra politike e kanë pritur këtë ditë.

Osmani: Sot ulemi të barabartë me fuqitë më të mëdha në botë

Botasot - 03.12.2019

Zëvendëskryeministri i vendit Bujar Osmani nga Londra tha se dita e sotme është një ditë historike, është një ditë ku gjenerata të tëra politike e kanë pritur këtë ditë. Ai theksoi se këtë ditë e bën të veçantë vendi në një tavolinë si pjesëtar i ...

​Osmani: Sot ulemi të barabartë me fuqitë më të mëdha në botë

Lajmi.net - 03.12.2019

Ai theksoi se këtë ditë e bën të veçantë vendi në një tavolinë si pjesëtar i barabartë me fuqitë e tjera botërore. “Dita e sotme është realizimi i shumë gjeneratave të politikanëve, është realizimi i ëndrrës tonë të rilindjes kombëtare dhe dielli ...

Osmani: Sot ulemi të barabartë me fuqitë më të mëdha në botë

Zhurnal - 04.12.2019

Londër, 3 dhjetor, Zhurnal.mk – Zëvendëskryeministri i vendit Bujar Osmani, në një intervistë për “Klan Maqedoni” nga Londra, tha se dita e sotme është një ditë historike, është një ditë ku gjenerata të tëra politike e kanë pritur këtë ditë.