TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

800 krerë lopë, ministri Çuçi viziton kompleksin blegtoral më të madh në rajon

RTSH - 11.09.2019

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuçi, vizitoi në Lushnje kompleksin më të madh blegtoral me gjedh jo vetëm në vend, por edhe një nga më të mëdhenjtë në rajon.

800 krerë lopë, ministri Çuçi viziton kompleksin blegtoral më të madh në rajon (Foto)

SOT - 10.09.2019

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, z.Bledi Çuçi vizitoi në Lushnje kompleksin më të madh blegtoral me gjedh jo vetëm në vend, por edhe një nga më të mëdhenjtë në rajon.