TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fillon burgu brenda burgut. Ligji 41 Bis do aplikohet te 313 dhe burgu i Peqinit

Top Channel - 12.06.2019

Disa nga qelitë e paraburgimit 313 këtu në Tiranë por edhe ambjente të burgut të sigurisë së lartë në Peqin do të përdoren si vendet e izolimit për të dënuarit që do ti nënshtrohen aplikimit të ...

Fillon burgu brenda burgut. Ligji 41 Bis do aplikohet te 313 dhe burgu i Peqinit

Botasot - 12.06.2019

Disa nga qelitë e paraburgimit 313 këtu në Tiranë por edhe ambjente të burgut të sigurisë së lartë në Peqin do të përdoren si vendet e izolimit për të dënuarit që do ti nënshtrohen aplikimit të ...

Në Shqipëri fillon procesi i “superburgosjes”, çfarë do të ndodhë në Tiranë e Peqin

Gazeta Express - 12.06.2019

Disa nga qelitë e paraburgimit 313 këtu në Tiranë por edhe ambjente të burgut të sigurisë së lartë në Peqin do të përdoren si vendet e izolimit për të dënuarit që do ti nënshtrohen aplikimit të ...

Fillon burgu brenda burgut. Ligji 41 Bis do aplikohet te “313” dhe burgu i Peqinit

Gazeta Tema - 12.06.2019

Disa nga qelitë e paraburgimit 313 këtu në Tiranë, por edhe ambiente të burgut të sigurisë së lartë në Peqin do të përdoren si vendet e izolimit për të dënuarit që do t’i nënshtrohen aplikimit të ...

Fillon izolimi brenda burgut. Aplikohet te 313 dhe burgu i Peqinit

Java News - 12.06.2019

Disa nga qelitë e paraburgimit 313 këtu në Tiranë, por edhe ambiente të burgut të sigurisë së lartë në Peqin do të përdoren si vendet e izolimit për të dënuarit që do t’i nënshtrohen aplikimit të ...