TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kocias: Nëse do të isha në pushtet do t’ia “tërhiqja veshët” Zaevit

Tetova Sot - 06.12.2018

Ish-ministri i Jashtëm grek, Nikos Kocias ka folur sot për politikat e kryeministrit Zoran Zaev. “Zaevit do t’ja tërhiqja veshin në të gjitha mënyrat, edhe nga NATO-ja, nga Bashkimi Evropian dhe nga ...

Kocias: Nëse do të isha në pushtet do t’ia “tërhiqja veshët” Zaevit

Ina - 06.12.2018

Ish-ministri i Jashtëm grek, Nikos Kocias ka folur sot për politikat e kryeministrit Zoran Zaev. “Zaevit do t’ja tërhiqja veshin në të gjitha mënyrat, edhe nga NATO-ja, nga Bashkimi Evropian dhe nga ...