TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Spasovski: Kamerat në kryeqytet i kanë shërbyer DSK-së

Flaka - 08.11.2019

Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski zbulon se kamerat e vendosura në udhëkryqe në Shkup ishin përdorur nga DSK për video-mbikëqyrje deri në vitin 2017, jo për ndëshkimin e shkeljeve në trafikut, ...

Spasovski: Për Janevën kam dyshuar që në janar

Telegrafi - 08.11.2019

E kritikova Katica Janeva që nga muaji janar të këtij viti për paraburgimin e të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. Unë e bëra atë kritikë sepse kisha ca njohuri për të, ndërsa është shumë e ...

Spasovski: Kush do bëhet kryeministër teknik, vendos Zaev

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nënto r – Unë jam i fokusuar në realizimin e projekteve, se kush do jetë kryeministër teknik është vendim i Zaevit, kështu ka theksuar ministri i brendshëm Spasov duke shtuar se ligji ...

Spasovski: Janeva ishte e dyshimtë që kur arrestonte dhe lironte të dyshuar

Medial - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre.

Spasovski në Forumin e Salcburgut: I mbështesim të gjitha nismat e përbashkëta në përballjen me sfidat e emigracionit

Medial - 07.11.2019

Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në konferencën e sotme ministrore të Grupit miqtë e Forumit të Salcburgut që u mbajt në Vjenë, theksoi se Republika e ...

Spasovski në Forumin e Salcburgut: I mbështesim të gjitha nismat e përbashkëta në përballjen me sfidat e emigracionit

Tetova Sot - 07.11.2019

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në konferencën e sotme ministrore të Grupit miqtë e Forumit të Salcburgut që u mbajt në Vjenë, theksoi se Republika e Maqedonisë së Veriut së bashku ...

Spasovski në Forumin e Salcburgut: I mbështesim të gjitha nismat e përbashkëta në përballjen me sfidat e emigracionit

Flaka - 07.11.2019

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në konferencën e sotme ministrore të Grupit miqtë e Forumit të Salcburgut që u mbajt në Vjenë, theksoi se Republika e Maqedonisë së Veriut së bashku ...

Spasovski: Janeva ishte e dyshimtë që kur arrestonte dhe lironte të dyshuar

Flaka - 08.11.2019

Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për atë, ndërkaq ...

Spasovski: Janeva ishte e dyshimtë që kur arrestonte dhe lironte të dyshuar

Tetova Sot - 08.11.2019

Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për atë, ndërkaq ...

Spasovski: Për Janevën kam dyshuar që në janar

Botasot - 08.11.2019

E kritikova Katica Janeva që nga muaji janar të këtij viti për paraburgimin e të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. Unë e bëra atë kritikë sepse kisha ca njohuri për të, ndërsa është shumë e ...

Spasovski: Janeva ishte e dyshimtë që kur arrestonte dhe lironte të dyshuar

Alb Portali - 08.11.2019

Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për atë, ndërkaq ...