TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Aksident në Vjenë, tetë shtetas të Maqedonisë kanë pësuar lëndime trupore

Portalb - 11.10.2018

Dy shtetas të Maqedonisë janë kanë marrë lëndime të mëdha, pasi që autobusi me të cilin udhëtonin ka pësuar aksident në Austri, informoi Ministria e Punëve të Jashtme e Maqedonisë (MPB), pas ...

MPJ për aksidentin në Austri: Tetë shtetas të lënduar, dy më rëndë

Telegrafi - 11.10.2018

Ministria e Punëve të Jashtme është deklaruar në lidhje me aksidentin në Austri, ku u përfshi një autobus nga Maqedonia. Nga MPJ thonë tetë udhëtarë janë lënduar, prej të cilëve dy më rëndë, por janë ...

Austri, disa shtetas të Maqedonisë lëndohen në një aksident trafiku (video)

Alsat - 11.10.2018

Një autobus me targa të Maqedonisë është përfshirë në një aksident trafiku në Austri, me ç’rastë kanë mbetur të lënduar dhjetëra udhëtarë, të cilët janë jashtë rrezikut për jetë.

Një autobus nga Maqedonia aksidentohet në Austri, lëndohen disa persona (Foto)

Telegrafi - 11.10.2018

Dhjetëra udhëtarë të lënduar është bilanci i një aksidenti komunikacioni që ka ndodhur sot në mëngjes rreth orës 06:00, mes një autobusi nga Maqedonia dhe një kamioni në afërsi të Linzit të Austrisë.

MPJ për aksidentin në Austri: Tetë shtetas të lënduar, dy më rëndë

Botasot - 11.10.2018

Ministria e Punëve të Jashtme është deklaruar në lidhje me aksidentin në Austri, ku u përfshi një autobus nga Maqedonia. Nga MPJ thonë tetë udhëtarë janë lënduar, prej të cilëve dy më rëndë, por janë ...

Austri, disa shtetas të Maqedonisë lëndohen në një aksident trafiku (video)

Flaka - 11.10.2018

Një autobus me targa të Maqedonisë është përfshirë në një aksident trafiku në Austri, me ç’rastë kanë mbetur të lënduar dhjetëra udhëtarë, të cilët janë jashtë rrezikut për jetë.

Një autobus nga Maqedonia aksidentohet në Austri, lëndohen disa persona (Foto)

Tetova Sot - 11.10.2018

Dhjetëra udhëtarë të lënduar është bilanci i një aksidenti komunikacioni që ka ndodhur sot në mëngjes rreth orës 06:00, mes një autobusi nga Maqedonia dhe një kamioni në afërsi të Linzit të Austrisë.

MPJ për aksidentin në Austri: Tetë shtetas nga Maqedonia të lënduar, dy më rëndë

Tetova Sot - 11.10.2018

Ministria e Punëve të Jashtme është deklaruar në lidhje me aksidentin në Austri, ku u përfshi një autobus nga Maqedonia. Nga MPJ thonë tetë udhëtarë janë lënduar, prej të cilëve dy më rëndë, por janë ...

Austri: Aksident komunikacioni mes autobusit nga Maqedonia dhe një kamioni, dhjetëra udhëtarë të lënduar

Lajm - 11.10.2018

Dhjetëra udhëtarë të lënduar është bilanci i një aksidenti komunikacioni që ka ndodhur sot në mëngjes rreth orës 06:00, mes një autobusi nga Maqedonia dhe një kamioni në afërsi të Linzit të Austrisë.

Një autobus nga Maqedonia aksidentohet në Austri- lëndohen disa persona (FOTO)

Medial - 11.10.2018

Dhjetëra udhëtarë të lënduar është bilanci i një aksidenti komunikacioni që ka ndodhur sot në mëngjes rreth orës 06:00, mes një autobusi nga Maqedonia dhe një kamioni në afërsi të Linzit të Austrisë.

Një autobus nga Maqedonia aksidentohet në Austri, lëndohen disa persona

Botasot - 11.10.2018

Dhjetëra udhëtarë të lënduar është bilanci i një aksidenti komunikacioni që ka ndodhur sot në mëngjes rreth orës 06:00, mes një autobusi nga Maqedonia dhe një kamioni në afërsi të Linzit të Austrisë.

Një autobus nga Maqedonia aksidentohet në Austri, lëndohen disa persona (VIDEO)

Ina - 11.10.2018

Dhjetëra udhëtarë të lënduar është bilanci i një aksidenti komunikacioni që ka ndodhur sot në mëngjes rreth orës 06:00, mes një autobusi nga Maqedonia dhe një kamioni në afërsi të Linzit të Austrisë.

Një autobus nga Maqedonia aksidentohet në Austri, lëndohen disa persona

SOT - 11.10.2018

Dhjetëra udhëtarë të lënduar është bilanci i një aksidenti që ka ndodhur sot në mëngjes rreth orës 06:00, mes një autobusi nga Maqedonia dhe një kamioni në afërsi të Linzit të Austrisë.

MPJ për aksidentin në Austri: Tetë shtetas të lënduar, dy më rëndë

Medial - 11.10.2018

Ministria e Punëve të Jashtme është deklaruar në lidhje me aksidentin në Austri, ku u përfshi një autobus nga Maqedonia. Nga MPJ thonë tetë udhëtarë janë lënduar, prej të cilëve dy më rëndë, por janë ...

MPJ për aksidentin në Austri: Tetë shtetas të lënduar, dy më rëndë

Flaka - 11.10.2018

Ministria e Punëve të Jashtme është deklaruar në lidhje me aksidentin në Austri, ku u përfshi një autobus nga Maqedonia. Nga MPJ thonë tetë udhëtarë janë lënduar, prej të cilëve dy më rëndë, por janë ...