TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kina nuk ndalet, regjistron rritje ekonomike prej 6,9 për qind

Albeu.com - 17.07.2017

Ekonomia e Kinës u rrit me 6,9 për qind gjatë gjysmës së parë të vitit, e nxitur nga shpenzimet e konsumit dhe tregtisë, njoftoi sot zyra kombëtare e statistikave të vendit.

Fuqizohet ekonomia kineze

Telegrafi - 17.07.2017

Ekonomia e dytë më e madhe në botë është rritur sipër projeksioneve në tremujorin e dytë, nxitur nga prodhimi industrial, konsumi dhe investimet. Analistët presin ende një ngadalësim në pjesën tjetër ...

Rritje e qarkullimit të industrisë

Idividi - 17.07.2017

Shkup, 14 korrik 2017 (MIA) - Qarkullimi në industri në maj të vitit 2017, në krahasim me majin e vitit 2015 shënoi rritje prej 13,1 për qind. publikoi Enti Shtetëror i Statistikës.

Rritje prej 6,9 për qind e ekonomisë kineze

Portalb - 17.07.2017

Ekonomia kineze duke e ruajtur dinamikën nga kuartali i parë edhe në tremujorin e dytë shënon rritje prej 6,9 për qind, që është për 0,1 për qind më shumë nga pritjet e analistëve.

Rritje prej 6,9 për qind e ekonomisë kineze

Idividi - 17.07.2017

Pekin, 17 korrik 2017 (MIA) - Ekonomia kineze duke e ruajtur dinamikën nga kuartali i parë edhe në tremujorin e dytë shënon rritje prej 6,9 për qind, që është për 0,1 për qind më shumë nga pritjet e ...

Industria në Eurozonë shënon rritje prej 1.3 për qind

Almakos - 16.07.2017

ë dhënat zyrtare tregojnë se sektori industrial në 19 vende të Eurozonës në muajin maj shënon rritje prej 1.3 për qind, që është progres i cili do të kontribuojë edhe në rritjen e tremujorit të dytë ...