TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nga 1 korriku do të fillojë aplikimi i dy vaksinave të reja, për virusin rota dhe pneumokok

Portalb - 12.06.2019

Nga 1 korriku do të fillon vaksinimi i fëmijëve me dy vaksina të reja, përkatësisht pneumokoku dhe virusi rota , të cilat Ministria e shëndetësisë i ka vendosur në kalendarin e rregullt të imunizimit.

Qeveria miraton Planin aksional për vaksinat e Pneumokokut dhe Rotavirusit

Zhurnal - 11.06.2019

Shkup, 11 qershor – Në seancën e sotme qeveritare është miratuar pranuar Informacioni për progresin e aktiviteteve për realizimin e Planit aksional për vaksimin dhe mbrojtje nga Pneumokoku dhe virusi ...

Maqedoni, nga muaji i ardhshëm do të mund të vaksinoni fëmijët kundër pneumokokut dhe virusit Rota

Telegrafi - 11.06.2019

Në seancën e sotme të qeverisë u pranuar informacion mbi progresin e aktiviteteve në zbatimin e planit të veprimit për futjen e vaksinimit për mbrojtje nga pneumokokët dhe virusi Rota.