TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Turqia hedh poshtë ofertën e BE-së për partneritet të privilegjuar

Respublica - 13.01.2018

Bashkimi Europian duket se ja doli me sukses të krijojë një problem të qëndrueshëm mosbesimi me Turqinë e Erdoganit. Pas përplasjeve të dy viteve të fundit për çështjen e emigrantëve dhe përfshirjen ...

Han: BE-ja duhet të gjejë formë të re të marrëdhënieve me Turqinë

Idividi - 12.01.2018

Bruksel, 12 janar 2018 (MIA) - Negociatat mes BE-së dhe Turqisë, që gjenden në qorrsokak, duhet ta nxisin Unionin që të gjejë formë "më reale" për marrëdhëniet me Ankaranë, vlerëson komisari evropian ...

Eurokomisioneri Hahn: BE të kërkojë forma të reja partneriteti me Turqinë

BalkanWeb - 12.01.2018

BRUKSEL- Mungesa e progresit në negociatat e anëtarësimit të Turqisë në Bashkimin Evropian duhet të nxisë unionin që të kërkojë një marrëdhënie më realiste me Ankaranë, deklaroi zyrtari më i lartë i ...

Hahn: BE të kërkojë forma të reja partneriteti me Turqinë

Telegrafi - 12.01.2018

Mungesa e progresit në negociatat e anëtarësimit të Turqisë në Bashkimin Evropian duhet të nxisë unionin që të kërkojë një marrëdhënie më realiste me Ankaranë, deklaroi zyrtari më i lartë i BE-së për ...

Hahn: BE të kërkojë forma të reja partneriteti me Turqinë

Alb Portali - 12.01.2018

Loading... Mungesa e progresit në negociatat e anëtarësimit të Turqisë në Bashkimin Evropian duhet të nxisë unionin që të kërkojë një marrëdhënie më realiste me Ankaranë, deklaroi zyrtari më i lartë ...