TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Veseli: Taksa nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë

Alsat - 15.03.2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se taksa e ka pasur efektin e saj dhe se ajo nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë ...

Veseli: Taksa e pati efektin, ajo s’duhet të na përçajë me miqtë tanë

Zeri - 15.03.2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli thotë se taksa 100 për qind ndaj produkteve me prejardhje serbe dhe boshnjake ka pasur efektin e saj. Në këtë mënyrë, sipas tij, Kosova duhet treguar e ...

Veseli: Taksa nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë

Botasot - 15.03.2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se taksa e ka pasur efektin e saj dhe se ajo nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë.

Veseli: Taksa e kreu efektin, ajo s’duhet të na përçajë me miqtë tanë

SOT - 15.03.2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli thotë se taksa 100 për qind ndaj produkteve me prejardhje serbe dhe boshnjake ka pasur efektin e saj. Në këtë mënyrë, sipas tij, Kosova duhet treguar e ...

Veseli: Taksa nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë

Lajmi.net - 15.03.2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se taksa e ka pasur efektin e saj dhe se ajo nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë.

Veseli: Taksa nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë

Portalb - 15.03.2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se taksa e ka pasur efektin e saj dhe se ajo nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë.

Veseli: Taksa të mos jetë pengesë për marrëdhëniet me miqtë

BalkanWeb - 15.03.2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se taksa e ka pasur efektin e saj dhe se ajo nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë.

Veseli: Taksa nuk duhet të pengojë marrëdhëniet me miqtë

Java News - 15.03.2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli tha se taksa e ka pasur efektin e saj dhe se ajo nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë.

Veseli: Taksa nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë

Flaka - 15.03.2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se taksa e ka pasur efektin e saj dhe se ajo nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë.