TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Koha e plazhit erdhi! Këto janë metodat për humbje të shpejtë të peshës

Gazeta Express - 12.06.2019

Ekzistojnë shumë mënyra dhe metoda me të cilat njerëzit kanë arritur të humbin peshë. Mirëpo shumica prej tyre duan kohë. Sipas ekspertëve, përpara se të jetë tepër vonë është koha të filloni një ...

Koha e plazhit erdhi! Këto janë metodat për humbje të shpejtë të peshës

Zeri - 12.06.2019

Ekzistojnë shumë mënyra dhe metoda me të cilat njerëzit kanë arritur të humbin peshë. Mirëpo shumica prej tyre duan kohë. Sipas ekspertëve, përpara se të jetë tepër vonë është koha të filloni një ...

Koha e plazhit erdhi! Këto janë metodat për humbje të shpejtë të peshës

Botasot - 12.06.2019

Ekzistojnë shumë mënyra dhe metoda me të cilat njerëzit kanë arritur të humbin peshë. Mirëpo shumica prej tyre duan kohë. Sipas ekspertëve, përpara se të jetë tepër vonë është koha të filloni një ...

Koha e plazhit erdhi! Këto janë metodat për humbje të shpejtë të peshës

Tetova Sot - 13.06.2019

Ekzistojnë shumë mënyra dhe metoda me të cilat njerëzit kanë arritur të humbin peshë. Mirëpo shumica prej tyre duan kohë. Sipas ekspertëve, përpara se të jetë tepër vonë është koha të filloni një ...