TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Irak: Shpërthime në depot e armëve, ka të vrarë e të plagosur

Telegrafi - 12.08.2019

Një zjarr i madh shpërtheu në periferinë jugore të Bagdadit, pasuar nga shpërthime, duke vrarë një person dhe 29 të tjerë janë plagosur, shumica prej tyre fëmijë.

Shpërthen depoja ushtarake në Irak, 1 i vdekur, 29 të plagosur

BalkanWeb - 12.08.2019

BAGDAD Një zjarr i madh shpërtheu të hënën në një depo armësh të drejtuar nga një grup i milicisë duke shkaktuar shpërthime në Bagdad. Depoja, e drejtuar nga një grup ushtarak nën ombrellën e Forcave ...

Irak: Shpërthime në depot e armëve, ka të vrarë e të plagosur

Botasot - 12.08.2019

Një zjarr i madh shpërtheu në periferinë jugore të Bagdadit, pasuar nga shpërthime, duke vrarë një person dhe 29 të tjerë janë plagosur, shumica prej tyre fëmijë.

Shpërthen depoja ushtarake në Irak, 1 i vdekur, 29 të plagosur

Flaka - 12.08.2019

Një zjarr i madh shpërtheu të hënën në një depo armësh të drejtuar nga një grup i milicisë duke shkaktuar shpërthime në Bagdad. Depoja, e drejtuar nga një grup ushtarak nën ombrellën e Forcave të ...

Irak: Shpërthime në depot e armëve, ka të vrarë e të plagosur

Gazeta Express - 13.08.2019

Një zjarr i madh shpërtheu në periferinë jugore të Bagdadit, pasuar nga shpërthime, duke vrarë një person dhe 29 të tjerë janë plagosur, shumica prej tyre fëmijë.