TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Akuza për familjen ortodokse serbe që u konvertuan në myslimanë: “E shitët fenë për një darkë”!

Telegrafi - 20.03.2017

Një çift së bashku me dy fëmijët e tyre, ditë më parë kanë braktisur fenë ortodokse dhe janë konvertuar në fenë islame. Menjëherë pas këtij veprimi të tyre, siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell ...

Reagime brutale ndaj anëtarëve të Familjes Novakoviq që u konvertuan në myslimanë: “E shitët fenë për një darkë”

Botasot - 20.03.2017

Konvertimi i Familjes Novakoviq nga feja ortodokse në atë islame në Serbi është përcjellur me komente të ashpra dhe brutale. Shumica e komentuesve kanë akuzuar anëtarët e kësaj familjeje se duke ...

Reagime brutale ndaj anëtarëve të Familjes Novakoviq që u konvertuan në myslimanë: “E shitët fenë për një darkë”

Lajmi.net - 20.03.2017

Konvertimi i Familjes Novakoviq nga feja ortodokse në atë islame në Serbi është përcjellur me komente të ashpra dhe brutale. Shumica e komentuesve kanë akuzuar anëtarët e kësaj familjeje se duke ...

Reagime brutale ndaj anëtarëve të familjes serbe që u konvertuan në myslimanë

Antpress - 20.03.2017

Konvertimi i Familjes Novakoviq nga feja ortodokse në atë islame në Serbi është përcjellur me komente të ashpra dhe brutale. Shumica e komentuesve kanë akuzuar anëtarët e kësaj familjeje se duke ...