TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës

Alsat - 15.03.2019

Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për ...

Masat sociale, s’ka marrëveshje mes BDI-së e Carovkës

Alsat - 15.03.2019

Nuk ka marrëveshjes mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska. Partia e Ali Ahmetit kërkon nga Qeveria që t’i tërheqë tre ligjet nga fusha sociale që i dorëzoi në Kuvend.

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës

Almakos - 15.03.2019

15 Mars 2019 / 18:57 Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” ...

Masat sociale, s’ka marrëveshje mes BDI-së e Carovkës

Tetova Sot - 15.03.2019

Nuk ka marrëveshjes mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska. Partia e Ali Ahmetit kërkon nga Qeveria që t’i tërheqë tre ligjet nga fusha sociale që i dorëzoi në Kuvend.

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës

Tetova Sot - 15.03.2019

Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për ...

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës

Flaka - 15.03.2019

Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për ...

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës

Ina - 16.03.2019

Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për ...