TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dënohen me burg 9 zyrtarët e Hipotekës (Emrat)

SOT - 16.05.2019

Gjykata e Kavajës ka dënuar me 18 vite burg 9 zyrtarë të Hipotekës Kavajë, të akuzuar për tjetërsim pronash në zonën pranë plazhit të Spillesë. Ish-kreu i ZVRPP Kavajë, Seit Cikalleshi u dënua me 2.8 ...

Tjetërsimi i pronave në Spille, Gjykata e Kavajës jep dënimin për ish zyrtarët

ABC News - 16.05.2019

Gjykata e Kavajës ka dënuar me 13 vjet e 4 muaj burg ish zyrtarët e ndaluar dy vite më parë për tjetërsimin e pronave në plazhin e Spillesë. Gjykata vendosi gjithashtu që 5 parcelat e tokës objekt ...

Ish-zyrtarët e Kavajës fajtorë për falsifikimin e pronave në bregdet

BalkanWeb - 16.05.2019

Gjykata e Kavajës shpalli fajtorë nëntë zyrtarë lokalë dhe i dënoi ata me 18 vite burg për tjetërsimin e pronave në plazhin e Spillesë. Sipas vendimit të shpallur në prill nga gjyqtari Rexhep ...

Ish-zyrtarët e Kavajës shpallen fajtorë për falsifikimin e pronave në bregdet

Gazeta Tema - 16.05.2019

Ish-kryeregjistruesi i Kavajës, Seid Cikalleshi dhe tetë zyrtarë të tjerë u dënuan me 18 vite burg gjithsej për skemën e falsifikimit të pronave shtetërore në zonën e Spillesë, të cilat i përfituan ...

Tjetërsuan pronat në Spille, 18 vite burg për ish zyrtarët e Kavajës

Java News - 16.05.2019

Gjykata e Kavajës shpalli fajtorë nëntë zyrtarë lokalë dhe i dënoi ata me 18 vite burg për tjetërsimin e pronave në plazhin e Spillesë. Sipas vendimit të shpallur në prill nga gjyqtari Rexhep ...

Ish-kreu i Hipotekës dhe 8 ish-zyrtarë të Kavajës shpallen fajtorë për falsifikimin e pronave në bregdet

Gazeta Express - 16.05.2019

Gjykata e Kavajës shpalli fajtorë nëntë zyrtarë lokalë dhe i dënoi ata me 18 vite burg për tjetërsimin e pronave në plazhin e Spillesë. Sipas vendimit të shpallur në prill nga gjyqtari Rexhep ...

Ish-zyrtarët e Kavajës fajtorë për falsifikimin e pronave në bregdet

LajmiFundit - 16.05.2019

Gjykata e Kavajës ka vendosur të dënojë 9 zyrtarë të akuzuar nga prokuroria për abuzimet me pronat në plazhin e Spillesë. Pas disa seanca gjyqësore gjykata ka urdhëruar me 13.4 vite burgim të ...