TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vendi që pagën minimale e ka mbi 2,500 dollarë, aty nuk ekziston korrupsioni – e recesionin e fundit botëror nuk e ka ...

Telegrafi - 16.05.2019

A mund ta paramendoni një vend që krizën ekonomike botërore nuk e ka ndjerë fare, derisa vendet tjera i numëronin miliarda dollarët e humbura në ekonominë e tyre.

Vendi që pagën minimale e ka mbi 2,500 dollarë, aty nuk ekziston korrupsioni

Gazeta Express - 16.05.2019

A mund ta paramendoni një vend që krizën ekonomike botërore nuk e ka ndjerë fare, derisa vendet tjera i numëronin miliarda dollarët e humbura në ekonominë e tyre.

Paga minimale 2500 $, njihuni me vendin ku s’ekziston korrupsioni

BalkanWeb - 16.05.2019

A mund ta paramendoni një vend që krizën ekonomike botërore nuk e ka ndjerë fare, derisa vendet tjera i numëronin miliarda dollarë të humbura në ekonominë e tyre.

Vendi që pagën minimale e ka mbi 2,500 dollarë, aty nuk ekziston korrupsioni

Botasot - 16.05.2019

A mund ta paramendoni një vend që krizën ekonomike botërore nuk e ka ndjerë fare, derisa vendet tjera i numëronin miliarda dollarët e humbura në ekonominë e tyre.

Vendi ku nuk ekziston korrupsioni, paga minimale 2500 dollarë në muaj

LajmiFundit - 16.05.2019

Një vend që pagën mujore minimale e ka mbi 2,500 dollarë. Ku borxhi publik është në nivelin më të ulët të mundshëm dhe që me sukses implementon politikat e saja të emigracionit.

Me pagë minimale 2500 $, kush është vendi që nuk njeh korrupsion

Mapo - 16.05.2019

A mund ta paramendoni një vend që krizën ekonomike botërore nuk e ka ndjerë fare, derisa vendet tjera i numëronin miliarda dollarë të humbura në ekonominë e tyre.

Paga minimale 2500 $, njihuni me vendin ku nuk ekziston korrupsioni dhe të gjithë ëndërrojnë të shkojnë / Nuk është ...

SOT - 16.05.2019

A mund ta paramendoni një vend që krizën ekonomike botërore nuk e ka ndjerë fare, derisa vendet tjera i numëronin miliarda dollarë të humbura në ekonominë e tyre.

Detaje nga vendi ku nuk ekziston korrupsioni: Paga minimale 2500$ dhe borxhi publik më i ulët i mundshëm

Gazeta Tema - 16.05.2019

A mund ta imagjinoni një vend që krizën ekonomike botërore nuk e ka ndjerë fare, ndërsa vendet tjera i numëronin miliarda dollarë të humbura në ekonominë e tyre! Një vend që pagën mujore minimale e ...

Vendi që pagën minimale e ka mbi 2,500 dollarë

Ina - 16.05.2019

A mund ta paramendoni një vend që krizën ekonomike botërore nuk e ka ndjerë fare, derisa vendet tjera i numëronin miliarda dollarët e humbura në ekonominë e tyre.