TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Për herë të parë Arabia Saudite lejon gratë në stadium të ndjekin ndeshje futbolli

BalkanWeb - 14.01.2018

ARABI -Gratë në Arabinë Saudite do të lejohen në stadiumet e vendit për të ndjekur ndeshje futbolli, megjithatë më një ndarje nga tribuna ku ka vetëm meshkuj, duke u ulur në tribunën e ndarë, të ...

Arabia Saudite thyen ‘tabunë’, femra lejohen në stadiume (Foto)

BalkanWeb - 13.01.2018

ARABI SAUDITE – Në muajin tetor të vitit të kaluar u lajmërua se në Arabinë Saudinë do të vinte një ndryshim i madh për sa i përket lejimit të femrave në stadiume.

Arabia Saudite thyen ‘tabunë’, lejon femra në stadiume

Durres Lajm - 13.01.2018

Në muajin tetor të vitit të kaluar u lajmërua se në Arabinë Saudinë do të vinte një ndryshim i madh për sa i përket lejimit të femrave në stadiume. Dhe ja tek shihen femrat e para që i gëzohen këtij ...