TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NYT: Zyrtarët perëndimorë besojnë se një njësi ruse është përgjegjëse për sulmet në Evropë

Evropaelire - 09.10.2019

Zyrtarë perëndimorë të sigurisë kanë identifikuar një njësi ruse të inteligjencës, që ka tentuar të kryejë vrasje dhe operacione destabilizuese në shtete të huaja, ka raportuar e përditshmja The New ...

Njësia sekrete ruse dyshohet se qëndron prapa sulmeve në Evropë

Gazeta Express - 09.10.2019

Zyrtarët evropianë të sigurisë e kanë zbuluar një njësi sekrete të inteligjencës ruse, e cila është përpjekur të kryejë vrasje dhe operacione të tjera për destabilizim në vendet e huaja.

Kur njësia speciale ruse e GRU vepronte në Kosovë pas çlirimit dhe alarmoi NATO-n

Gazeta Tema - 09.10.2019

Nga Ylli Pata Dje në mediat botërore ka zënë vend lajmi i zbulimit apo zbardhjes së aktivitetit të një njësie speciale të shërbimit sekret ushtarak rus GRU për veprime destabilizues në Europë.

Njësia sekrete ruse që do të destabilizojë Europën

Top Channel - 08.10.2019

Fushata për destabilizimin e Moldavisë u ndoq nga helmimi i një tregtari armësh në Bullgari, dhe nga një përpjekje për grusht shteti në Mal të zi. Ndërsa një vit më parë, një ish-spiun rus u ...

Njësia sekrete ruse që do të destabilizojë Europën

Gazeta Tema - 08.10.2019

Fushata për destabilizimin e Moldavisë u ndoq nga helmimi i një tregtari armësh në Bullgari, dhe nga një përpjekje për grusht shteti në Mal të zi. Ndërsa një vit më parë, një ish-spiun rus u ...

Vepron prej 10 vitesh, Perëndimi bie në gjurmët e njësisë sekrete ruse që do të destabilizojë Europën

Java News - 08.10.2019

Perëndimorët tani po mendojnë se të gjitha këto janë vepra të koordinuara të Rusisë, bashkë me shumë të tjera, pjesë e një përpjekjeje të mirë-organizuar me synimin për të destabilizuar Europën.

Njësia sekrete ruse që do të destabilizojë Europën

Ina - 09.10.2019

Fushata për destabilizimin e Moldavisë u ndoq nga helmimi i një tregtari armësh në Bullgari, dhe nga një përpjekje për grusht shteti në Mal të zi. Ndërsa një vit më parë, një ish-spiun rus u ...

“Zyrtarët perëndimorë besojnë se një njësi ruse është përgjegjëse për sulmet në Evropë”

Gazeta Tema - 09.10.2019

Zyrtarë perëndimorë të sigurisë kanë identifikuar një njësi ruse të inteligjencës, që ka tentuar të kryejë vrasje dhe operacione destabilizuese në shtete të huaja, ka raportuar e përditshmja The New ...

Njësia sekrete ruse dyshohet se qëndron prapa sulmeve në Evropë

Zeri - 09.10.2019

Zyrtarët evropianë të sigurisë e kanë zbuluar një njësi sekrete të inteligjencës ruse, e cila është përpjekur të kryejë vrasje dhe operacione të tjera për destabilizim në vendet e huaja.

NYT: Zyrtarët perëndimorë besojnë se një njësi ruse është përgjegjëse për sulmet në Evropë

BalkanWeb - 09.10.2019

Zyrtarë perëndimorë të sigurisë kanë identifikuar një njësi ruse të inteligjencës, që ka tentuar të kryejë vrasje dhe operacione destabilizuese në shtete të huaja, ka raportuar e përditshmja The New ...