TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Civilët gjithnjë e më shumë viktima- Konventat e Gjenevës nuk respektohen

DW - 14.08.2019

70 vjet më parë u ratifikuan nga 196 vende të botës Konventat e Gjenevës. Ato ofrojnë mbrojtje për grupet që preken më shumë në konflikte, për të plagosurit, të sëmurët, të burgosurit dhe civilët që ...

Civilët gjithnjë e më shumë viktima

ABC News - 14.08.2019

70 vjet më parë u ratifikuan nga 196 vende të botës Konventat e Gjenevës. Ato ofrojnë mbrojtje për grupet që preken më shumë në konflikte, për të plagosurit, të sëmurët, të burgosurit dhe civilët që ...

Këshilli i Sigurimit diskuton ligjet humanitare ndërkombëtare

Durres Lajm - 14.08.2019

70 vjet më parë u ratifikuan nga 196 vende të botës Konventat e Gjenevës. Ato ofrojnë mbrojtje për grupet që preken më shumë në konflikte, për të plagosurit, të sëmurët, të burgosurit dhe civilët që ...

Civilët gjithnjë e më shumë viktima - Konventat e Gjenevës nuk respektohen

Botasot - 14.08.2019

70 vjet më parë u ratifikuan nga 196 vende të botës Konventat e Gjenevës. Ato ofrojnë mbrojtje për grupet që preken më shumë në konflikte, për të plagosurit, të sëmurët, të burgosurit dhe civilët që ...

Civilët gjithnjë e më shumë viktima- Konventat e Gjenevës nuk respektohen

Top Channel - 14.08.2019

70 vjet më parë u ratifikuan nga 196 vende të botës Konventat e Gjenevës. Ato ofrojnë mbrojtje për grupet që preken më shumë në konflikte, për të plagosurit, të sëmurët, të burgosurit dhe civilët që ...