TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gruaja e Vuk Drashkoviçit trondit serbët me këtë deklaratë për luftën në Kosovë

Ina - 15.05.2019

Bashkëshortja e liderit të SPO-së (Lëvizjes Serbe të Përtëritjes), Vuk Drashkoviç, Danica Drashkoviç përmes një deklarate ka tronditur serbët për sulmet e kryera në Slloveni, Kroaci, Bosnje dhe në ...

Gruaja e Vuk Drashkoviçit trondit serbët me këtë deklaratë për luftën në Kosovë

Tetova Sot - 15.05.2019

Bashkëshortja e liderit të SPO-së (Lëvizjes Serbe të Përtëritjes), Vuk Drashkoviç, Danica Drashkoviç përmes një deklarate ka tronditur serbët për sulmet e kryera në Slloveni, Kroaci, Bosnje dhe në ...