TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Reforma të reja në Maqedoni: Ndotësit do të etiketohen, veturat ekologjike do të subvencionohen

Portalb - 08.11.2018

Ministria e Ekonomisë në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Shoqatën e taksistëve, me qëllim të uljes së nivelit të ndotjes së ajrit në vend, kanë propozuar ligj me të cilin përmes ...

Ndryshime të reja ligjore edhe për taksistët

Ina - 08.11.2018

Taksitë e licencuar do të kenë tabela të reja me ngjyrë të verdhë, që do i bëjë ata të dallohen nga taksitë që nuk janë të licencuar. Kjo parashihet në propozimet e reja ligjore që i ka përgatitur ...

Spasovski: Respektojmë kërkesat e taksistëve

Telegrafi - 08.11.2018

Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski dhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në takimin e sotëm me Shoqatën e taksistëve e njoftoi opinioni me propozim ndryshimet ligjore të cilat po përgatiten ...

Ministria e Ekonomisë dhe Punëve të Brendshme, propozim ligj ku parashihet aplikimi i etiketës ekologjike

Flaka - 08.11.2018

Ministria e Ekonomisë së bashku me Ministrinë e Punëve të Brendshme, kanë propozuar një ligj të ri për automjetet me të cilën parashihet edhe aplikimi i etiketës ekologjike.

Tabela me ngjyrë të verdhë dhe etiketa ekologjike për taksitë e licencuar

Medial - 08.11.2018

Ndryshimet që parashihen në propozimet e reja ligjore mes Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Ministrisë së Ekonomisë në bashkëpunim me Shoqatën e taksistëve janë se, taksitë e licencuar do të kenë ...

Taksit e licencuar në Maqedoni do të kenë targa të verdha

Telegrafi - 08.11.2018

Automjetet taksi të lecencuara do t’u vendosen tabela të verdha me çka qytetarët do t’i dallojnë nga transportuesit ilegale dhe të gjithë do të shënohen me afishe ngjitëse për nivelin e ndotjes që e ...

Ndryshime të reja ligjore edhe për taksistët në Maqedoni

Tetova Sot - 08.11.2018

Taksitë e licencuar do të kenë tabela të reja me ngjyrë të verdhë, që do i bëjë ata të dallohen nga taksitë që nuk janë të licencuar. Kjo parashihet në propozimet e reja ligjore që i ka përgatitur ...

Spasovski: Respektojmë kërkesat e taksistëve

Botasot - 08.11.2018

Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski dhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në takimin e sotëm me Shoqatën e taksistëve e njoftoi opinioni me propozim ndryshimet ligjore të cilat po përgatiten ...

Taksit e licencuar në Maqedoni do të kenë targa të verdha

Botasot - 08.11.2018

Automjetet taksi të lecencuara do t’u vendosen tabela të verdha me çka qytetarët do t’i dallojnë nga transportuesit ilegale dhe të gjithë do të shënohen me afishe ngjitëse për nivelin e ndotjes që e ...

Ndryshime të reja ligjore edhe për taksistët në Maqedoni

Flaka - 08.11.2018

Taksitë e licencuar do të kenë tabela të reja me ngjyrë të verdhë, që do i bëjë ata të dallohen nga taksitë që nuk janë të licencuar. Kjo parashihet në propozimet e reja ligjore që i ka përgatitur ...