TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VMRO-DPMNE: Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve

Zhurnal - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht, zhurnal.mk – Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë.

Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve

Gazeta Express - 14.08.2019

Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë.

VMRO-DPMNE: Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve

Tetova Sot - 14.08.2019

Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë.

Gazetarët dhe mediat, LSDM dhe VMRO-DPMNE akuzojnë njëra tjetrën

Flaka - 14.08.2019

Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë.